Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Π.ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ

Μετα απο συνεργασια σε δυο περιοδους ο Παντελής Βασιλακόπουλος εφυγε απο τα Καλυβια , μετά από απόφαση της διοίκησης. Οι άνθρωποι του συλλόγου, μετά την εντός έδρας ήττα από την Βουλιαγμένη, αποφάσισαν πως η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ και σε αυτές τις περιπτώσεις στο ποδόσφαιρο, εκείνος που την πληρώνει είναι ο προπονητής.
Έτσι, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον κ. Βασιλακόπουλο, τον οποίο οι διοικούντες ευχαρίστησαν για τη συνεργασία, το έργο που πρόσφερε και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια. Από την μεριά του, ο νεαρός τεχνικός είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαμε. Ιδιαίτερα να πω ένα ευχαριστώ στον Γεν. Αρχηγό Γιώργο Ψαρρό και την κ. Θεοδώρα Γιαννούλα (υπεύθυνη υλικού) που καθημερινά ήταν οι άνθρωποι που φρόντιζαν για όλα. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο και στην ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της».
Τα Καλύβια βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση προπονητή και φαίνεται να παίζουν γερά δύο ονόματα από τον χώρο της Ανατολικής Αττικής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου