Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ..ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΙΘΑΡΧΙΚΗ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ " ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ "

Σοβαρά παράπονα από την ΕΠΣΑΝΑ, με αφορμή τα πρόστιμα και την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα του από τη διαιτησία, εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟ Νικολακάκη, Θανάσης Νικολακάκης.
Στον σύλλογο άπαντες είναι έξαλλοι με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής να επιβάλει πρόστιμο 100 ευρώ στην ομάδα, με την αιτιολογία της «υβριστικής συμπεριφοράς φιλάθλου». Αναλυτικά η διαμαρτυρία του Νικολακάκη: «Μετά την, χωρίς λόγο, τιμωρία του προπονητή μας Κώστα Βρεττού (πέντε αγωνιστικές), ήρθε και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ...
Με ποια δικαιολογία τιμωρεί η ΕΠΣΑΝΑ την ομάδα; Επειδή ένας φίλαθλος μίλησε στον διαιτητή; Αυτή είναι η διαιτησία, αυτή είναι η ΕΠΣΑΝΑ που θέλει να διαλύσει τα σωματεία. Ο Νικολακάκης είναι έτοιμος να τα παρατήσει. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε υπό αυτές τις συνθήκες. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι η διαιτησία έχει και ένα πέναλτι κατά μας, ο προπονητής μας τιμωρήθηκε χωρίς λόγο και τώρα έχουμε τιμωρία και για τον... αόρατο φίλαθλο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου