Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΕΟΡΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

ΤΕΛΟΣ και ο Βαγγέλης Τσιώλης απο την η Ατλαντίδα, αφου η συνεργασια δεν απεδωσε τα αναμενομενα Η ομάδα της Ανθούσας, ευχαρίστησε τον νεαρό προπονητή για όσα πρόσφερε στον σύλλογο αυτούς τους 7 μήνες και του ευχήθηκε καλή συνέχεια. 
«Το ΔΣ του ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κο Βαγγέλη Τσιώλη. Ευχαριστούμε θερμά τον κο Τσιώλη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στο σύλλογο μας τους επτά μήνες που συνεργαστήκαμε και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Σ οτι αφορά το σοβαρότατο θέμα που έχει προκύψει με την πρόταση του Γιάννη Στασινόπουλου για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς την ΕΠΣΑΝΑ για τα διαιτητικά λάθη, δεν υπηρξε καμμια εξέλιξη.
 Το χθεσινό Διοκητικό Συμβούλιο δεν πραγματοποιήθηκε και μεταφέρθηκε για το αμέσως επόμενο διάστημα. Στην Ατλαντίδα θέλουν να βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα και να πάρουν μια απόφαση με καθαρό μυαλό που δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στον σύλλογο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου