Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ Δ,ΓΙΑΡΕΝΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΙ ΤΟ 2017 Η ΕΠΣΑΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Πριν από μερικές ημέρες η διοίκηση του Δημήτρη Γιαρένη συμπλήρωσε έξι μήνες από τότε που εκλέχτηκε με άνετη πληοψειφία και θριαμβευτικό τρόπο απέναντι στην παράταξη Χρυσάφη-Παπαμακάριου.
Σε πολλούς τομείς η ΕΠΣΑΝΑ έκανε βήματα μπροστά, όπως βέβαια έκανε και λάθη. Λάθη τα οποία σε έναν βαθμό δικαιολογούνται, με δεχομένο πως μιλάμε για μια νέα διοίκηση, χωρίς εμπειρία, που χρειάζεται τον χρόνο της.
Το σημαντικό κατά την άποψη μας είναι πως οι άνθρωποι που απαρτίζουν την Ένωση είναι αποφασισμένοι να διορθώσουν τα λάθη τους, είναι αποφασιμένοι να προοδεύσουν ακόμα περισσότερο και να οδηγήσουν την Ένωση σε ακόμα καλύτερα μονοπάτια μακριά από την εσωστρέφεια και την αντιπαλότητα που υπήρχε κατά καιρούς τα προηγούμενα χρόνια.
Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαρένης με δηλώσεις του στην εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ υποσχέθηκε πως η ΕΠΣΑΝΑ θα είναι υπόδειγμα λειτουργίας το 2017, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει σύμβαση με τον ΟΠΑΠ και συμφωνία για μετακόμιση σε νέα γραφεία!
«Είμαι ευχαριστημένος από το έργο μας. Μπορούσαμε να κάνουμε και περισσότερα πράγματα, τα οποία θα γίνουν εν ευθέτω χρόνω. Είναι λογικό να μας έχουν ξεφύγει ορισμένα πράγματα, αφού οι δέκα από τους έντεκα που είμαστε στο Δ.Σ. μετέχουν για πρώτη φορά στη διοίκηση», τόνισε αρχικά ο Γιαρένης σε έναν μίνι απολογισμό που του ζητήσαμε για το διάστημα αυτό.
Στην ερώτηση, αν έγιναν παροχές στα σωματεία, απάντησε: «Μοιράσαμε στα σωματεία από 10 μπάλες adidas κι από ένα φαρμακείο πλήρως εξοπλισμένο. Πιστεύω ότι στο 2017 θα βρούμε τρόπους για να ελαφρύνουμε τα σωματεία».
Υποδομές και διαιτησία
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ για τα θέματα αυτά δήλωσε: «Είναι δύο τομείς που αποτελούν στοίχημα για την Ένωση και γι αυτό έχουμε δώσει μεγάλο βάρος. Ενώσαμε τον σύνδεσμο (ΣΔΠΑΑ) με την Ένωση και την Επιτροπή διαιτησίας και καταφέραμε να επανδρώσουμε το δυναμικό των μη ενεργεία διαιτητών με νέους σε ηλικία και με παραστάσεις στην Σούπερ Λίγκα (Π. Κονιάρης, Γ. Σταυρίδης).»
ΟΠΑΠ και νέα γραφεία
Ο Γιαρένης αποκάλυψε ότι υπάρχει σύμβαση με τον ΟΠΑΠ που έχει υπογραφεί για χορηγία και έκανε και άλλη μια σημαντική αποκάλυψη ότι υπάρχει χορηγία για μίσθωση και εξοπλισμό νέων γραφείων από την Ένωση που θεωρεί ότι θα αναβαθμιστεί. Τα νέα γραφεία θα είναι στην Παλλήνη στα όρια με το Πικέρμι.
Για την πορεία των πρωταθλημάτων ο Γιαρένης δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θεωρώ ότι το επίπεδο είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Δεν έχει δημιουργηθεί κανένα επεισόδιο σε γήπεδο της ΕΠΣΑΝΑ. Είναι φυσικο να υπάρχουν κάποιες μεμονωμένες διαμαρτυρίες για διαιτητικά λάθη».
Ένα μήνυμα για τον νέο χρόνο; «Το 2017 είμαι σίγουρος πως η Ένωση θα είναι υπόδειγμα λειτουργίας. Εύχομαι σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να είναι υγιείς, για να μπορούν να προσφέρουν σε αυτόν τον χώρο στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου