Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΩΙΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ 1.200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΦΩΣΤΕΡΗΣ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ ΕΠΙΑΞΑΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ

ΠΕΤΥΧΕ , το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στην ΑΠΕ Λαυρεωτική και τον Παλλαυρεωτικό στο Γ. Ραφιάς. Ο κόσμος, παρά το κρύο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης, με ΟΛΑ τα έσοδα βεβαίως να πηγαίνουν σε οικογένεια του Λαυρίου, για να αντιμετωπιστούν τα έξοδα νοσηλείας στο σοβαρό πρόβλημα υγείας νεογέννητου παιδιού.
Το παρών φυσικά έδωσαν σύσσωμες οι διοικήσεις τόσο της Λαυρεωτικής όσο και του Παλλαυρεωτικού, ενώ εκεί ήταν και ο Ολυμπιακός Λαυρίου τον οποίο εκπροσώπησαν οι κ.κ Νίκος Μούργος (Γενικός Αρχηγός), Φώτης Μαραγκός (Αντιπρόεδρος), δείγμα της ενότητας που υπάρχει ανάμεσα στα τρία ποδοσφαιρικά σωματεία.
Από εκεί και πέρα, παρούσα ήταν και η Δημοτική Αρχή την οποία εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Ζαγουρής, ο οποίος βεβαίως είναι και στο Δ.Σ. του Παλλαυρεωτικού. Από κοντά και η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, η οποία σε κάθε ευκαιρία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και αγκαλιάζει κάθε συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη. Παρών ήταν από την Ένωση ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαρένης, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Καραμολέγκος, όπως επίσης και ο ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε τέτοια ζητήματα αρχιδιαιτητής Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος άλλωστε ήταν εκείνος που είχε προτείνει προ
ημερών ΕΠΣΑΝΑ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ να μαζέψουν ένα χρηματικό ποσό για την ίδια οικογένεια που δοκιμάζεται με το πρόβλημα υγείας του νεογέννητου παιδιού της.
Για την ιστορία, ΑΠΕ Λαυρεωτική και Παλλαυρεωτικός που έβαλαν ΓΚΟΛ στην αγάπη και στην ανθρωπιά, προσέφεραν θέαμα, με την ομάδα του Νίκου Ζαγουρή να επικρατεί 2-3. Όλοι όσοι συμμετείχαν και αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έδωσαν το παρών στο Γ. Ραφιάς αξίζουν πολλά μπράβο καθώς με τέτοιες κινήσεις -παράδειγμα προς μίμηση- είναι βέβαιο πως το 2017 θα είναι καλύτερο για όλους. Χρόνια Πολλά, Καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο με υγεία, αγάπη και χαρά..
:Στη φωτογραφια  Ο πρόεδρος του Παλλαυρεωτικού Γιάννης Πασχάλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης, ο πρόεδρος της Λαυρεωτικής Βασίλης Πολύμερος, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλης Καραμολέγκος, ο αρχιδιαιτητής Πέτρος Κόνιαρης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Ζαγουρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου