Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Β,ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ (ΠΕΡΙ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΞΕΛΙΠΕ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ.. ΧΑΚΕΡ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΕΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ Δ.Σ Β.ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΕΠΣΑΝΑ-ΘΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ ΔΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Προς Δ.Σ. ΕΠΣΑΝΑ

Αγαπητοί Κύριοι
Έχω βαθιά πίστη στο έργο το οποίο επιτελέι η νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. και προσωπικά είμαι βέβαιος για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει στην κατέυθυνση της βελτίωσης και εξυγείανσης του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής. Έχουμε επανειλλημένα υμνήσει το έργο της Ενωσης ,και αυτό αποδεικνύεται από τις αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μετά την λήξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ,πραγματοποιήθηκε ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης η οποία έφερε την υπογραφή μου. Η ανάρτηση αυτή δεν με εκφράζει ,και έγινε από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την διοίκηση της Α.Π.Ε.Λ. Λόγω πίεσης χρόνου είχαν δοθεί οι κωδικοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του συλλογου ,σε φίλους της ομάδας ,οι οποίοι βοηθούσαν στον χειρισμό τους. Μόλις έγινε αντιληπτή από εμένα η ανάρτηση αμέσως προέβη στην διαγραφή της, και έκδοσα νέους κωδικούς τους οποίους έχω μόνον εγώ. Δηλώνω ότι τα αναγραφόμενα δεν εκφράζουν κανένα μέλος της Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ.
Φροντιδα της διοίκησης της Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ είναι η ανάδειξη των ιδεωδών της ευγενούς άμιλλας , του ευ-αγωνίζεσθαι, και η πάταξη κάθε μορφής βίας λεκτικής ή σωματικής. Μαχόμαστε για αυτό και εκτιμούμε ότι τα έχουμε καταφέρει .Οι αγώνες της ομάδας διεξάγονται με αρκετούς φιλάθλους , σε κόσμια και πολιτισμένη ατμόσφαιρα.
Κλείνωντας θα ηθελα να επισημάνω την στήριξη της διοίκησης της Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ στην προσπάθεια που καταβάλει η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. ,και είμαστε χαρούμενοι που μέρος αυτής της προσπάθειας είναι ο συμπολίτης μας κ.Καραμολέγκος.
Εκτίμω ότι έχει καταστεί σαφές σε εσάς ότι η ανάρτηση δεν μας εκφράζει. Επίσης δεν πραγματοποιήθηκε από την επίσημη Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΉ και εκτιμούμε ότι μόνο κακό έκανε στο σωματείο. Σε αυτή την βάση συνεχίζουμε ο καθένας από το μετερίζι του την κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής.
Σας ευχαριστώ
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
Προεδρός Δ.Σ. Α.Π.Ε.ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου