Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ Η ΕΠΣΑΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕ 4-1 ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΝΩ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΣ ΜΕ 1-0 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Ε ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Γ.ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ

ΟΠΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ 
ΕΠΣΚ – ΕΠΣΑΝΑ 1-4 (Νέοι)
Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΑΝΑ, η οποία επικράτησε με 1-4 στην Κόρινθο, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.Αυτή ηταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το σύνολο των Μαγγίνα-Φαράκου, που μετρά και μια ισοπαλία στην πρεμιέρα.
Η ΕΠΣΑΝΑ ήταν σαρωτική σ' αυτή την 4η αγωνιστική και προηγήθηκε στο 20' με τον Αναστόπουλο. Ο Βεντούρας στο 32' πέτυχε το 0-2, ο Κασιόλας στο 70' σημείωσε το τρίτο γκολ, ενώ το 0-4 το έκανε ο Πιζάνιας στο 75'. Η Μικτή Κορίνθου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 1-4 με τον Κοντογιάννη στο 80'.
Διαιτητές (άψογοι): Τσαγκαράκης, Καραβασίλης, Παυλόπουλος (Αχαΐας)
ΕΠΣΚ: Κοκολέσης, Αβράτογλου, Γεωργόπουλος, Γκούμας, Ροκανάς, Αθανασόπουλος (80' Αγγελόπουλος), Κανελέτης, Κοντογιάννης (85' Χαλιλόπουλος), Πέτρου (82' Κόλλιας), Κρέσι, Ματθαιόπουλος.
ΕΠΣΑΝΑ: Διαμαντίδης, Σουλτανίδης, Μπαλωμένος, Γεώργας, Μάνδαλος, Πιζάνιας, Ντούλος, Μιχελής, Βεντούρας (65' Κυριακίδης), Αναστόπουλος (78' Τσιμπόκας), Κασιόλας (78' Ντρενογιάννης).
ΕΠΣΚ – ΕΠΣΑΝΑ 1-0 (Παίδες)
Από την μεριά τους οι Παίδες της ΕΠΣΑΝΑ δεν τα κατάφεραν αφού ηττήθηκαν 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Μικτής ΕΠΣ Κορίνθου. Το σύνολο των Μαντούκα-Τσέρτου που μετρά δύο ήττες – μια ισοπαλία, το πάλεψε πάντως και μάλιστα στο 70' έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία με τους Καραμπιέτ-Καστή για την ισοφάριση. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της Κορίνθου πέτυχε στο 55' ο Μπαρδούσης.
Διαιτητές (άψογοι): Ανδριανός, Καραβασίλης, Παυλόπουλος (Αχαΐας)
ΕΠΣΚ: Λίτσας, Τζαναβάρας, Χρυσούλης, Φελέκος, Βεληστάθης, Μιχόπουλος, Οικονόμου, Καμάρος, Ζούμης, Γεωργιάδης, Παππάς.Αγωνίστηκαν ακόμα: Μπαρδούλης, Λέζτιος, Ευφραιμόπουλος.
ΕΠΣΑΝΑ: Ασλανίδης, Ρέκκα, Παπαμαύρος, Καραμπιέτ Χρ., Αθηναίος, Φωτείνης, Ρόρης, Καστής, Αριδάς, Καραμπιέτ Σέργιος, Τσιλιάκος.Αγωνίστηκαν ακόμα: Μαγγίνας, Ίσσαρης, Ρούσης, Αλεξόπουλος, Ασημακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου