Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑ

ΤΟ ΣΤΕΙΡΟ 0—0 σφραγισε τις προσπαθειες των παικτων της Ατλαντίδας και του Ολυμπιακου Αγιου Στεφάνου. Οι δύο ομάδες, ύστερα από ένα ματς το οποίο πήγε στη δύναμη, έμειναν στο μηδεν  και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σ' αυτή την 7η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Η Ατλαντίδα του Βαγγέλη Τσιώλη, ήταν καλύτερη στο α' ημίχρονο, πατούσε πιο γερά στο γήπεδο και είχε δύο καλές στιγμές με τον Πανόπουλο και τον Σιούτη.
Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου ανέβασε την απόδοση του και κυρίως στο διάστημα 55' με 75' είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Απείλησε, δε, με τους Ζουρούδη, Μαρσέλο και Καραχάλιο αλλά οι προσπάθειες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.
Ο αγωνας στιγματηστηκε  από τον σοβαρό τραυματισμό του Αστέριου Καλιαμπάκα, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αγκώνα και μάλιστα θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε επέμβαση.! Ο σοβαρος τραυματισμος του προηλθε από κακο πεσιμο σε ένα εναεριο σουτ που πηγε να επιχειρησει Επετσε ατσαλα και εσπασε τον αγκωνα του  
Ο διαιτητης Μιχάλης Μαλαμας εβγαλε με ανεση το ντερμπυ ενω καλα πηγαν και οι βοηθοι Μηταρης και Μπουξμπαουντ 
ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Αρχοντάκης, Τσιτοφώτος, Μανωλάς (29' λ.τρ. Παππάς), Κουλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Καλιαμπάκας (21' λ.τρ. Σιούτης), Μαλάι, Κούτρος, Χρυσάφης, Πανόπουλος (70' Θεοδωράκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Κατσέρης (65' Αμανατίδης), Σεβδαλής, Οικονομόπουλος (62' λ.τρ. Κάρο), Ποστόλι, Αθανασίου, Καραχάλιος, Παπαντζίμας (75' λ.τρ. Παπιδάκης), Μαρσέλλος, Ζουρούδης, Μπόσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου