Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΤΟΧΑΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ

Σ ένα μετριο παιγνιδι η Βουλιαγμενη αποδρασε με το διπλο από τον Κουβαρά που θα μπορουσε να επωφεληθει στο τελος και να παρει την ισοπαλια Γενικα ηταν μια ανουσια αναμετρηση που κριθηκε στο 61' όταν , ο διαιτητής Κουτρομάνος υπέδειξε πέναλτι για την ομάδα της Βουλιαγμένης σε ανατροπή του Κουσιάκη απο τον Σύρο, φαση που θεωρηθηκε σμφισβητουμενη και υπηρξαν σοβαρα παραπονα από τους γηπεδουχους Τελικα  το πεναλτυ εκτελεσε  ο Μαντακίδης  με επιτυχια
Στο  81', ο Κουβαράς κέρδισε πέναλντι σε χέρι των αμυντικών της Βουλιαγμένης, φασή που και αυτή θηταν αμφισβητουμενη . Ο Λιάπης εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Παπαχριστόπουλος , πέφτοντας στη δεξιά του γωνία και κράτησε το μηδεν για την ομάδα του.
Μέτρια η διαιτησία των κ.κ. Κουτρομάνου -  Τζαφόλια, Ντόστη.
Α. Ο. ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Δριχούτης, Κουτλόγλου (77' Χατζής), Σύρος, Λιάπης, Κοντζιάς, Πρίφτης, Τόλιας (66' Βαρσαμογιάννης), Λευκάκης, Πρίφτης, Elezi (46' Τσούνης), Μικιρδιτσιάν.
 Α. Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Παπαχριστόπουλος, Μανάϊ, Πολάτος, Βοργιάς, Αντωνόπουλος, Μαντακίδης Π., Pulaj, Χαλκιάς (89' Prela), Κουσιάκης (84' Παπαβασιλείου), Χαντάντ (67' Νικολαΐδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου