Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΑΡΩΣΕ ΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΜΕ 4-0 ΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο ΣΚΟΥΜΑ

.Νίκη με περίπατο, χωρίς την μεγάλη απόδοση , χωρίς άγχος και χωρίς να ζοριστεί η ομάδα πήρε την νίκη και φιγουράρει πάντα στην πρώτη θέση θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό Λαυρίου.
Η συμπαθείς ομάδα του Κρυονερίου κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με αμυντικές διαθέσεις σε ένα σύστημα 5-4-1 σε κοντινές γραμμές και μαζεμένοι όλοι κάτω από την μεσαία γραμμή σε δύο άμυνες ζώνης προσπαθώντας να μην δεχτεί πολλά γκολ και όχι για κάτι άλλο άτι που το κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο παρασύροντας την ομάδα του Αήττητου στο παιχνίδι τους.
Το σκορ άνοιξε ο Ηρακλής της ομάδας ο Αλεξίου στο 11΄ με δυνατό σουτ 2 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή αφήνοντας άφωνο τον τερματοφύλακα ΜΑΜΑΗ.
Από το 20΄ έπεσε ο ρυθμός από την παγίδα της ομάδας του Κρυονερίου προσπαθώντας τον Αήττητο να φτάσει στο 2ο γκολ το μόνο που κατάφερε ήταν 2-3 καλές ευκαιρίες με τους Γκούμα-Αλεξίου-Σκούμα και να παραμένει το 1-0 μέχρι το σφύριγμα της λήξης του 1ου ημιχρόνου.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το 1ο αλλά μόνο για 5 λεπτά γιατί απο το 50΄και μετά έκανε η ομάδα αυτό που έπρεπε από το 1ο , τραβήχτηκε λίγο πίσω κ άφησε χώρους στην ομάδα του Κρυονερίου και αυτή την φορά οι παίκτες της να πέσουν στην παγίδα του Αήττητου , βγήκαν μπροστά με τους Δεσύλλα-Άννινο-Κολώτα να κάνουν μία ευκαιρία και να πέρνουν θάρρος για κάτι καλύτερο , αλλά εκεί ακριβώς άρχισε και ο χορός των παικτών του Αήττητου , με ξαφνικές αντεπιθέσεις και πολλές φορές να κρύβουν την μπάλα έφεραν τον Σκούμα απέναντι στον Μάμαη κ με κοντινό πλασέ στο 57΄ έκανε το 2-0.
Εκεί όλα τελείωσαν για το Κρυονέρι, παίζοντας ωραίο και απλό ποδόσφαιρο οι παίκτες του Πάρη Κωνσταντακόπουλου συνέχισαν τον χορό των γκολ και παλί με τον Σκούμα που μετά απο τριγωνάκια μεταξύ Αλιμπα-Γκούμα -Λύγκου έμεινε μόνος μέσα στην μικρή περιοχή κ με νέο πλασέ έκανε το 3-0 και το 2ο δικό του.
Ο Λύγκος έκανε το τελικό 4-0 με ωραία ενέργεια και αφού πέρασε 2-3 αντιπάλους πλάσαρε τον Μάμαη αναγκάζοντας τον να μαζέψει για 4η φορά την μπάλα από την εστία του.
Άλλη μια φάση ήταν η αποβολή του Βαβάτσικου στο 80΄ που στην προσπάθεια του να ανακόψει τον Λύγκο τον ανέτρεψε από πίσω με δυνατό μαρκάρισμα πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής κ ήταν ο τελευταίος παίκτης και ο Λύγκος έτοιμος να σκοράρει.
Στη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου ο Αήττητος έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα με τους Αλιμπά-Σκούμα-Λύγκο σε πολύ καλές φάσεις.
Διαιτητής κος Αντ. Βλάχος με βοηθούς τους  Κάλλη κ Γουρνιά
.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΚΥΡΚΟΣ.ΑΛΕΞΙΟΥ 77ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ.ΤΣΕΠΑΣ.ΤΣΑΚΑΛΟΥ.ΑΛΙΜΠΑΣ.ΣΚΑΦΙΔΑΣ.ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ.ΒΑΓΓΕΛΗΣ.ΛΥΓΚΟΣ 80 ΣΕΛΒΙΑ.ΓΚΟΥΜΑΣ 80 ΛΑΖΑΡΟΥ.ΣΚΟΥΜΑΣ...
.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ  ΜΑΜΑΗΣ.ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗΣ.ΣΟΛΔΑΤΟΣ 62 ΡΙΖΟΣ.ΓΚΛΙΑΤΗΣ.ΒΑΜΒΑΤΣΙΚΟΣ.ΔΕΣΣΥΛΑΣ.ΑΝΝΙΝΟΣ.ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ 67 ΖΕΡΜΠΙΝΗΣ.COLICI 45 ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗΣ.ΚΑΜΑΡΙΤΗΣ.ΚΟΛΩΤΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου