Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΔΗ Η ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ ΜΕ 2-0

Σπουδαία νίκη που λίγοι μπορούσαν να φανταστούν πανηγύρισε η Θύελλα Ραφήνα στο Οικομίδειο επικρατώντας του Ιάλυσου με 2-0, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από μια αγωνιστική.
Οι λιγνιτορυχοι   περα από το βαθμολογικό όφελος αποκτούν και μεγάλη ψυχολογία, αφού, είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να σπάσει το αήττητο σερί που έτρεχε ο Ιάλυσος στις εντός έδρας αναμετρήσεις τα τελευταία 4,5 (!) χρόνια.
Οι “πράσινοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα σοβαρά αμυντικά κενά που δημιουργήθηκαν στην άμυνα των νησιωτών και να αποδράσουν με το διπλό από μια δύσκολη έδρα φτάνοντας τους 10 βαθμούς εχοντας ηγετη τον Χαρακτιδη που ηταν ασυγκρατητος 
Από την άλλη, ο Ιάλυσος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο α” μέρος και μοιραία το πλήρωσε μένοντας στους οκτώ βαθμούς.
Το 1-0 εγινε στο 54 με αυτογκολ του Φυλακούρη στην προσπαθεια του να αποκρουσεο σεντρα του Ζεκιο και δεκα λεπτα μετα ηλθε ο διπλασιασμος με τερμ τερμα του Βαζεχα που εκμεταλευθηκε σεντρα του Αρφανη
διαιτητευσε ο Πειραιωτησ Πουλόπουλος Ιάλυσος : Παπαδόπουλος, Κοκκίνης, Λίτσης (87′ Μοσχος), Φυλακούρης (68′ Καρπαθ’ακης), Ρεκλείτης, Αχείματσος, Σπάρταλης, Χατζηφούντας, Παυλίδης, Δελαπόρτας, Βαλίτζο.
Θύελλα Ραφήνας : Παπαδόπουλος, Γκίκας, Φύτρος, Μανουσάκης, Αφράτης, Δημητρίου, Χαρακτίδης, Βαζέχα,(89 Μπουντακης)  Ντόσκα, (69 Αρφανης) Παναγιωτόπουλος, Ζέκιο( 55 Στεφα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου