Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!! ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΒΑΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΝΤΕΠΥ(ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ.ΑΓΡΙΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗ " ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ "ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ .

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους ορισμούς των διαιτητών:
 «Η ΕΠΟ έχει την απόλυτη ευθύνη για το χάος στο ποδόσφαιρο και για τους κωμικοτραγικούς ορισμούς διαιτητών από το τρίο Βασάρα, Ντέπυς Κοξένογλου, Θωμά Μητρόπουλου και των κολαούζων τους. Η ανικανότητα της ομοσπονδίας έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής. Ας εξαφανιστούν όλοι τους, να ξεβρομίσει ο τόπος και να πάμε σε μια νέα μέρα για το ποδόσφαιρο».
ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΕ ..ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΠΑΟΚ ΛΟΓΩ ΠΑΠΠΑ
Η Αρχη εγινε απο τον ΠΑΟΚ κυρια λογω της επιστροψης του «ανεπιθύμητου» διαιτητή Ανδρέα Παππά που επανήλθε στους ορισμούς μετά από απόφαση του Κύρου Βασάρα, καθώς ορίστηκε τέταρτος στο Κέρκυρα-ΠΑΣ. 

Ο «δικέφαλος του βορρά» εξαπολύει επίθεση προς τον Έλληνα επιδιαιτητή, αφού μετά από δική του απόφαση επανήλθε στο προσκήνιο ο Έλληνας ρέφερι, ο οποίος πέρσι τίναξε στον αέρα τα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τη Σούπερ Λίγκα και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ 

«Ο Βασάρας αποφάσισε να επωμιστεί την ντροπή που έφερε στο ποδόσφαιρο ο Παππάς. Αυτό απλά αποδεικνύει ότι κακώς δεν πήρε το δρόμο του Γκιρτζίκη ήδη, εφόσον υπηρετούν το ίδιο καθεστώς».
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ " ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ  ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"

Ακολουθησε ολομέτωπη επίθεση από τον Παναθηναϊκό στον Κύρο
Βασσάρα σχετικά με τους ορισμούς της 6ης αγωνιστικής! «Μαζί με τους
φίλους του από τον Πειραιά, επιδιώκουν να ανατινάξουν ό,τι με κόπο
συμφωνήθηκε και επιβλήθηκε στους υπόδικους της ΕΠΟ», αναφέρουν οι
«πράσινοι».
Η επιστροφη των Παππα Βοσκακη  στους ορισμους προκαλεσε την

οργη των πρασινων Ήδη είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Χρήστου Παναγόπουλου και ακολούθησε η θέση των «πράσινων», η οποία
περιλαμβάνει σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Βασάρα και αναφέρει
μεταξύ άλλων ότι: «Άξιος ο μισθός του Κύρρου Βασάρα. Ο εκλεκτός του
ελληνικού συστήματος βγήκε επιτέλους στο προσκήνιο, αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν».

Επίμονα, μεθόδευσε τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά πολύ περισσότερο σήμερα, των ορισμό όλων των καλόπαιδων της ελληνικής διαιτησίας, αγνοώντας τις ενστάσεις του τοποθετημένου από τη SL αρχιδιαιτητή Σαραϊδάρη.
Μαζί με τους φίλους του από τον Πειραιά, επιδιώκουν να ανατινάξουν ότι με κόπο συμφωνήθηκε στη S.L. και επιβλήθηκε στους υπόδικους της ΕΠΟ.

Τελικός στόχος, η ολοκληρωτική καταστροφή του ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου