Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Δ.ΛΟΥΚΑ

Μέσα σε ενωτικό και άκρως ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε  ο Αγιασμός του Κεραυνού Κερατέας
Το παρών έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. υπό τον πρόεδρο -και Δήμαρχο Λαυρεωτικής- Δημήτρη Λουκά, ενώ εκεί ήταν και οι Αντιδημάρχοι κ.κ. Αδάμης, Τσίκλος, Αντωνίου αλλά και ο κ. Ρόζης.
Oλοι ευχήθηκαν να έχει ο σύλλογος μια καλή σεζόν και να πετύχει τους στόχους του σε όλα τα επίπεδα, με τον κ. Λουκά να τονίζει πως έχει δοθεί τεράστια βάση στις Ακαδημίες. Μάλιστα, να σημειώσουμε εδώ πως η παρουσία των τμημάτων υποδομής στον Αγιασμό ήταν εντυπωσιακή, με πάνω από 150 παδιά να δίνουν το παρών.
Φυσικά, στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας βρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ανδρικής ομάδας μαζί με όλο το προπονητικό τιμ του Τάκη Μακροδημήτρη, αλλά και αρκετός κόσμος.
Την ίδια ώρα, απο τον Κεραυνό εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία απηύθυναν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο, εν όψει του αγώνα της Κυριακής (2/10) με τον Άρη Βούλας, που θα ξεκινήσει στις 16.30 στο Δημ. Στάδιο Κερατέας. Η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη να θυμίσουμε πως έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα με δύο νίκες και θέλει να κάνει το τρία στα τρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου