Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΗΦΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΤΩΝ

Τρία μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ έστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία στην ομοσπονδία με αφορμή τη συνεδρίαση της Ε.Ε. της περασμένης Τρίτης, υπό την προεδρία του Γ. Γκιρτζίκη και των υπόλοιπων μελών που θεωρούνται έκπτωτα λόγω της παραπομπής τους σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».
Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της ΑΕΚ, Αλ. Δέδε, τον τέως πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γ. Βούρβαχη και ο πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Στ. Ψαρρόπουλος. Με τα εξώδικα, επιχειρούν επί της ουσίας να διαχωρίσουν τη θέση τους από τους υπόλοιπους και να διαφοροποιηθούν από τα τεκταινόμενα στην ΕΠΟ.  

Θεωρούν παράνομη τη συνεδρίαση του ΔΣ της περασμένης Τρίτης, επειδή σε αυτήν πήραν μέρος τα μέλη της ΕΠΟ που κατηγορούνται και υποστηρίζουν ότι δεν αναγνωρίζουν τις αποφάσεις που λήφθηκαν.
Η κίνηση των τριών μελών του ΔΣ της ΕΠΟ της ΕΠΟ έγινε προκειμένου να είναι κατοχυρωμένοι και να μην θεωρηθούν βάσει νόμου «υπαίτιοι» σε περίπτωση που δεν υπάρξει ούτε παραίτηση, όπως αναμένεται, ούτε έκπτωση των παραπεμπόμενων σε δίκη μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, οπότε λήγει η προθεσμία που προβλέπεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου