Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΚΛΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΕ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΚΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΕΩΝ .ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΜΟΦΩΝΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΟΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                         Λαύριο 29 Αυγούστου 2016
        Έτος Ιδρύσεως 1926                               
Ταχ. Δ/νση :    Λ.Αθηνών – Σουνίου
                        Τ.Κ. 195 00 – Λαύριο                      
Τηλέφωνο  :    2292026618
Fax             :    2292026618
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ              

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του φυσικού ηγέτη του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλη Τσίκλου. Η προσφορά του αειμνήστου Προέδρου μας καθώς και το έργο του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το μεγαλείο του ανδρός. Το αίσθημα καθήκοντος που τον διέκρινε, η ισχυρή προσωπικότητά του και το προσωπικό του παράδειγμα τον καθιστούν ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ.
Είναι αδύνατο να περιγράψουμε σε μία ανακοίνωση το έργο του και την προσφορά του τόσο στην ομάδα μας όσο και συνολικότερα στον αθλητισμό και την κοινωνία του τόπου μας.
Όλοι μας, παίκτες, διοικητικό συμβούλιο, μέλη και φίλαθλοι του Ολυμπιακού Λαυρίου απευθύνουμε το ύστατο χαίρε στον Πρόεδρό μας και δεσμευόμαστε να μην τον λησμονήσουμε ποτέ.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου αποφάσισε τα εξής ως ελάχιστο φόρο τιμής στο έργο και την προσφορά του ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΚΛΟΥ:
1.   Καθιέρωση της ημέρας του θανάτου του (24 Αυγούστου) ως ημέρα μνήμης για τον σύλλογό μας και παύση κάθε αθλητικής δραστηριότητας την ημέρα εκείνη.
2.   Οι παίκτες της ομάδας ανδρών θα φορούν μαύρο περιβραχιόνιο σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
3.   Θα υποβληθεί αίτημα στον Δήμο Λαυρεωτικής προκειμένου το κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στο γήπεδό μας να ονομαστεί «ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΚΛΟΣ»
4.   Επίσης θα υποβληθεί αίτημα στον Δήμο Λαυρεωτικής προκειμένου δρόμος πλησίον του γηπέδου μας να ονομαστεί ΟΔΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΙΚΛΟΥ.
5.   Τήρηση ενός λεπτού σιγής κατά την έναρξη των αγώνων της ομάδας μας μέχρι και το 40ήμερο μνημόσυνο του εκλιπόντος της 2ης Οκτωβρίου 2016.
6.   Διοργάνωση εκδήλωσης μνήμης για τον εκλιπόντα Πρόεδρό μας τον Δεκέμβριο του 2016.
7.   Διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου για τα μικρά παιδιά στο Λαύριο με την ονομασία ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΚΛΟΣ.
8.   Η σημαία της ομάδος μας θα παραμείνει μεσίστια έως την 2η Οκτωβρίου 2016 και θα αναρτάται μεσίστια κατά την διάρκεια των αγώνων καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.  

Τέλος ενημερώνουμε ότι ύστερα από σχετική ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου Πρόεδρος του Δ.Σ αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Δράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου