Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡ ΚΑΙ ΤΡΙΓΛΙΑ -ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ

Μετά από την κλήρωση που έγινε το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία της Τριγλίας όλα είναι έτοιμα για τα «Χρυσοστόμεια 2016», τα οποία διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Ραφήνας.
Στην φετινή διοργάνωση, που θα λάβει χώρα στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας, εκτός της Τριγλίας, συμμετέχει ο Πανιώνιος, ο Μικρασιατικός Καισαριανής και ο Ολυμπιακός Λαυρίου.
Στα γραφεία της Τριγλίας παρόντες ήταν εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος Ραφήνας –Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης και ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής.
Ο κ. Πιστικίδης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των σωματείων που θα συμμετέχουν στα φετινά Χρυσοστόμεια, ένα θεσμό που η Δημοτική Αρχή Ραφήνας – Πικερμίου αγκαλιάζει και ο ίδιος προσωπικά έχει συμβάλει στην πραγματοποίηση τους, και ευχήθηκε να πραγματοποιηθούν και φέτος με μεγάλη επιτυχία όπως και τις προηγούμενες χρονιές.
Οι κ.κ. Πιστικίδης και Παλπατζής πραγματοποίησαν και την κλήρωση με τα ζευγάρια του τουρνουά να είναι τα εξής:
Πρώτος αγώνας: Πανιώνιος – Ολυμπιακός Λαυρίου
Δεύτερος αγώνας: Τριγλία – Μικρασιατικός
Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας, με ώρα έναρξης του τελετουργικού και την είσοδο των ομάδων στις 16:30
Ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:45, ο δεύτερος στις 17:45 και ο τελικός στις 18:45 ενώ αμέσως μετά θα γίνουν οι απονομές και θα δοθούν τιμητικές πλακέτες σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες.
Στην κλήρωση εκ μέρους της Τριγλίας παρευρέθησαν ο πρόεδρος Μάριος Διαγγελάκης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Χαχολάκης και ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Κοζής. Από την ομάδα του Πανιωνίου ο εκπρόσωπος της ομάδας Πιέρρος Θωμάκος και από τον Ολυμπιακό Λαυρίου ο προπονητής Γιώργος Δημητρόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Μπένας και Μιχάλης Μητροφάνης. Λόγω κολλήματος δεν μπόρεσαν να παραστούν στην κλήρωση εκπρόσωποι από την ομάδα του Μικρασιατικού.
ΠΗΓΗ www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου