Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Η ΕΠΟ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΩ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΗ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΗΣΕ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Ν ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ

Ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς η ΕΠΟ επανέφερε την προηγούμενη σύνθεση της επιτροπής δεοντολογίας!
Η ΕΠΟ τήρησε το ένα κομμάτι της συμφωνίας με τη FIFA και στο πλαίσιο αλλαγών που έκανε στις πειθαρχικές επιτροπές επανέφερε και την προηγούμενη σύνθεση της επιτροπής δεοντολογίας, την οποία αυθαίρετα είχε αλλάξει την 1η Αυγούστου. 
Αυτός ήταν ο πρώτος και ο βασικότερος λόγος για τον οποίο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής είχε αναβάλλει την έναρξη του πρωταθλήματος και από την στιγμή που αυτός ο λόγος εκλείπει είναι πολύ πιθανό πλέον το Υπουργείου Αθλητισμού με νέα υπουργική απόφαση να αποφασίσει την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League. 

Παρά την γνωμοδότηση του συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου, κανένας από τους έξι που παραπέμπονται σε δίκη για την «Κάρτα Υγείας» δεν παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ!
ρίτερα διαβάσατε στο SDNA ότι μετά από πρόσκληση της ομοσπονδίας παρέστη στη συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος συνέστησε στους υπόδικους να παραιτηθούν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην γνωμοδότησή του ο Αλιβιζάτος σημείωσε: «Παραιτηθείτε, δεν μπορείτε πλέον να μείνετε στο αξίωμα σας. Θα κηρυχθεί όλο το Δ.Σ έκπτωτο». Παρά τα λόγια του Αλιβιζάτου, όμως, κανένας από τους έξι που παραπέμπονται σε δίκη για την «Κάρτα Υγείας» δεν παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, παρά άλλαξαν οι θέσεις στο προεδρείο. 
Βέβαια από την στιγμή που επιδόθηκε το βούλευμα την προηγούμενη Παρασκευή έχουν 15 ημέρες προθεσμία οι κακουργηματικά κατηγορούμενοι να παραιτηθούν από τις θέσεις τους. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να κηρυχθεί έκπτωτο όλο το Δ.Σ της ΕΠΟ. 
Οι αποχωρήσεις – αλλαγές στο προεδρείο της ΕΠΟ αφορούν τους Τοπολιάτη, Μαζαράκη.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος, Βαγγέλης Τοπολιάτης, παραιτήθηκε και τη θέση του πήρε ο Μιχάλης Τζανόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), όπως παρελθόν αποτελεί και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), τον οποίο διαδέχθηκε ο Δαμιανός Γαβριηλίδης. Επίσης ορίστηκε Γ' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιάννης Παππάς, πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη θέση ήταν κενή από τον προηγούμενο Μάιο, όπου είχε παραιτηθεί ο Παναγιώτης Δημητρίου.
Θυμίζουμε ότι οι 6 υπόδικοι, που είναι κατηγορούμενοι για την «Κάρτα Υγείας» είναι οι Γιώργος Γκιρτζίκης (πρόεδρος ΕΠΟ), Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος
Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος) και Νίκος Προύντζος (μέλος).
Σημειωνεται ότι οι παραπανω μπορει να παραμεινουν μεχρι τις 8 Σεπτεμβριου οπου εκπνειε την επομενη το δεκαπενθημετο και στις θεσεις θα κληθουν οι αναπληρωματικοι που ειχαν εκλεγει στις αρχαιρεσιες του 2012
Παράλληλα το ΔΣ σποφάσισε ομόφωνα όπως υποστηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Άλεξ Σέφεριν για τη θέση του προέδρου της UEFA στις επικείμενες αρχαιρεσίες που θα διενεργηθούν στην Ελλάδα. 13 και 14 Σεπτεμβρίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου