Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΤΟ Ο.Κ ΤΟΥ ΤΣΙΚΛΟΥ Ο ΒΕΛΕΤΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

ΜΕ ΜΙΑ σπουδαια μεταγραδη εκανε ...σεφτε ο ΣαρωνικοςΗ ομάδα της Αναβύσσου, προχώρησε στην πρώτη της καλοκαιρινή προσθήκη και συγκεκριμένα ανακοίνωσε τον γκολτζή Δημήτρη Βελετάκο, που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό Λαυρίου, με τον οποίο είχε γεμάτη σεζόν πέρυσι στην Α' ΕΠΣΑΝΑ.
Ο 31χρονος επιθετικός, με σπουδαίες εμπειρίες και παραστάσεις από τα πρωταθλήματα Γ', Δ' Εθνικής και όχι μόνο, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση Μπούκη και τη σεζόν 2016-2017 θα φορά την φανέλα του Σαρωνικού, όπου αναμένεται να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό.
Ο Βελετάκος, που ήταν μέχρι πρότινος αρχηγός του Ολυμπιακού Λαυρίου και έχει μεγάλη αίσθηση του γκολ, ξεκίνησε από την ΑΠΕ Λαυρεωτική, ενώ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία και στον Κεραυνό Κερατέας, έχοντας πέρασμα και από Δάφνη Χίου - Τριγλία.
Στο πλαίσιο της μετακίνησης του στον Σαρωνικό ο παίκτης, που συνολικά μετρά 60 γκολ σε 140 συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού Λαυρίου, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλη Τσίκλο για την συναίνεση του, στην παραχώρηση μου στον Σαρωνικό και να ευχυθώ ότι καλύτερο στην ομάδα. Παράλληλα να πω ένα ευχαριστώ στις ομάδες που ήρθαν σε επαφή μαζί μου και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους. Όσον αφορά την επόμενη ομάδα μου τον Σαρωνικό, εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Βελετάκος ήταν το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα του Σαρωνικού, αφού μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι επόμενες προσθήκες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου