Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΕΙΧΕ ΔΙΚΗΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟΣ ΧΟΛΟΤΑΠΗΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Σ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΑΦΗΝΑΣ

Το τέταρτο θέμα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο που αφορούσε την αποξήλωση του παλιού και την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας αποτέλεσε σημείο αντιπαράθεσης μεταξύ του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και του πρ. Δημάρχου Γιώργου Χριστόπουλου.
Η εισήγηση του θέματος έγινε από τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Καλφαντή ο οποίος είπε ότι είναι τυπικό θέμα η έγκριση, με την οποία θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες ώστε σε διάστημα περίπου τεσσάρων μηνών να αλλαχθεί ο χλοοτάπητας στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας.
Η ερώτηση όμως του δημοτικού συμβούλου Δαμιανού Φαφούτη, ο οποίος ζ’ητησε να μάθει σε ποιο στάδιο βρίσκεται η κατασκευή του νέου γηπέδου στην Αρίωνος, προκάλεσε την παρέμβαση του κ. Χριστόπουλου ο οποίος ρώτησε για το αν είναι σκόπιμο να αλλαχθεί ο χλοοτάπητας στο παλιό γήπεδο ή να επισπεύσουν τις διαδικασίες κατασκευής του νέου.
Η ερώτηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημάρχου κ. Πιστικίδη, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Χριστόπουλο για τις καθυστερήσεις που έχουν προκύψει για την κατασκευή του νέου γηπέδου από δικούς του λάθος χειρισμού κατά την διάρκεια της δημαρχίας του ενώ ο Αντιδήμαρχος κ. Μπουρνούς εξήγησε ότι η κατασκευή του νέου γηπέδου αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά από τρία χρόνια και ότι μέχρι τότε οι ομάδες θα πρέπει να αγωνίζονται στο υφιστάμενο γήπεδο, κάτι που καθιστά επιτακτική την ανάγκη της αλλαγής του χλοοτάπητα ο οποίος είναι κατεστραμμένος.
Το θέμα τελικά πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο κατά πλειοψηφία, με τον κ. Χριστόπουλο να το καταψηφίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου