Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ UNISEF ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ Γ.ΛΟΥΚΑΤΟΣ

Μιά όμορφη γιορτή για τα παιδιά με εφαλτήριο το ποδόσφαιρο διοργανώθηκε στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας το απόγευμα του Σαββάτου.
Η ομάδα Επιλέκτων της unicef έπαιξε με την ομάδα του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, με όλα τα έσοδα υπέρ των ιερών σκοπών της ανθρωπιστικής οργάνωσης.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού που «σφύριξε» οΒασίλης Στάμος με βοηθούς τους Σπύρο Νικολαδό και Κώστα Σταμογιαννόπουλο – και οι τρείς του συνδέσμου Αθηναίων διαιτητών – απεύθηναν σύντομους χαιρετισμούς ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, η πρόεδρος της unicef Σοφία Τζιτζίκου,, ο αντιπρόεδρος της Ενώσεως Συντακτών Χρήστος Κυρίτσης και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής ποδοσφαίρου του ΕΚΑ Γιώργος Σταυρινουδάκης.
Εκτός των παραπάνω το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας και ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς.

Ιδιαίτερη στιγμή όταν καταχειροκροτούμενος τιμήθηκε από την ομάδα της unicef με ειδική πλακέτα για την προσφορά του στους νέους και στο ποδόσφαιρο, ο επίτιμος πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας Γιώργος Λουκάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου