Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Πριν καλά καλά κοπάσει ο κρότος από το -πρώτο- μεταγραφικό «χτύπημα» του Κώστα Πάνου, έρχεται δεύτερο «μπαμ» από τη διοίκηση του Παλλαυρεωτικού! Οι Λαυριώτες με συντονισμένες κινήσεις κατάφεραν να κλείσουν και να ανακοινώσουν την απόκτηση του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος δίνει άλλη δυναμική πλέον στην ήδη ισχυρή γραμμή κρούσης του συλλόγου.
Ο ικανότατος σέντερ φορ που αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από την ΑΠΕ Λαυρεωτική, πείστηκε από τις προοπτικές που υπάρχουν στον Παλλαυρεωτικό και είπε το ναι στη διοίκηση, υπογράφοντας τη συμφωνία όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.
Να θυμίσουμε πως ο Παπαδόπουλος, που είχε μια άκρως επιτυχημένη 4ετία στην ΑΠΕΛ, διαθέτει σημαντικές εμπειρίες και παραστάεις ακόμα κι από εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει φορέσει την φανέλα του Αχαρναϊκού επί έξι χρόνια, του Αετού Μενιδίου, του Ολυμπιακού Λιοσίων, της Νέας Ιωνίας, της Θήβας και του Αστέρα Βάρης.
Αναμφίβολα η παρουσία του τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑΝΑ με την φανέλα του Παλλαυρεωτικού είναι μια πολυτέλεια και ο σύλλογος μάλλον έχει βρει μια μόνιμη και σταθερή λύση στο σκοράρισμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου