Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Θ ΛΑΜΠΡΟΥ" ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΧΙ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΥΔΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΣ "

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 29/6 η Γενική Συνέλευση της Μαρκό, όπου εγκρίθηκε ομόφωνα τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός. Παράλληλα παρουσιάστηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός της σεζόν που έρχεται, με το Δ.Σ. να ενημερώνει πως αυτός θα είναι περιορισμένος.
Από εκεί και πέρα, μέσα στο επόμενο πενθήμερο αναμένεται να οριστεί νέα Γενική Συνέλευση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Μαρκό με θέμα τις αρχαιρεσίες, εάν και εφόσον βέβαια προκύψει ενδιαφέρον παραγόντων που επιθυμούν να εμπλακούν στον σύλλογο.
Η υπάρχουσα διοίκηση ξεκαθαρίζει άλλωστε πως κανείς δεν είναι γαντζωμένος στις καρέκλες και μάλιστα καλεί όποιον ενδιαφέρεται να μπει στα διοικητικά του συλλόγου, να καταθέσει την πρόταση του, προκειμένου να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ο προεδρος Θ.Λάμπρου μιλωντας στους συνεργατες το επεμενε πως ουτε αυτος ουτε και ταλλα μελη της διοικησης είναι κολλημενοι με τις καρέκλες και τα αξιώματα και όπως χαρακτηριστικα τονισε»  οποιος θελει να αναλαβει την ομαδα θα του παραχωρησουμε την διοικηση Όμως για την ωρα δεν εχει εμφανιστει ουδείς  και εφοσον δεν υπαρξει ατομο που θελει να λειτουργησει την ομαδα θα την προχωρησουμε εγω και οι συνεργατες μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου