Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΦΙΔΝΑΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Δ.ΠΑΝΤΟ

Η φετινή χρονιά φτάνει στο τέλος της και στον Αφιδναϊκό... πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Όπως έγινε γνωστό οι άνθρωποι του συλλόγου ήδη έχουν ξεκινήσει τις πρώτες επαφές και κάνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν, δείγμα του σωστού προγραμματισμού.
Οι συζητήσεις ανάμεσα στον πρόεδρο κ. Δημήτρη Κουτσούκο, τον ένθερμο οπαδό - μέλος του ΔΣ Νάσο Μεντζαφό και τον προπονητή Δημήτρη Πάντο πραγματοποιήθηκαν στο ανακαινισμένο γήπεδο Αφιδνών και στα καινούργια γραφεία.
Αναλυτικά η ενημέρωση:
"Το ανακαινισμένο γήπεδο Αφιδνών, πηγή έμπνευσης για τους ισχυρούς άνδρες της ομάδας του Χωριού μας, στα καινούργια γραφεία καταστρώνονται τα σχέδια για την επόμενη αγωνιστική σαιζόν και όχι μόνον, οι επόμενες δράσεις του Συλλόγου μας θα είναι πολλές ενδιαφέρουσες και θα δώσουν πνοή στην νεολαία του Χωριού μας!!!
Εδώ φωτογραφίζονται πανευτυχείς οι καθ' ύλην αρμόδιοι για την πορεία της ομάδας μας ο Πρόεδρος Δημήτρης Κουτσούκος και ο ένθερμος οπαδός και μέλος του Δ.Σ Νάσος Μεντζαφός, μαζί με τον προπονητή Δημήτρη Πάντο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου