Τρίτη 26 Απριλίου 2016

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ Γ.ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ

Τεχνικός Διευθυντής του Ολυμπιακού Λαυρίου με κάθε επισημότητα είναι ο Γιώργος Τσομπανάκης,. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του αναφέροντας: «Ο ΑΣ Ολυμπιακός Λαυρίου ανακοινώνει ότι ο κ. Γιώργος Τσομπανάκης αναλαμβάνει Τεχνικός διευθυντής του Συλλόγου, με αρμοδιότητα στο αγωνιστικό τμήμα της πρώτης ομάδας και την επίβλεψη των υποδομών του συλλόγου. Η οικογένεια του Ολυμπιακού Λαυρίου τον καλοσωρίζει στο σωματείο μας και του εύχεται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο του».
Σε δηλωσεις του ο Τσομπανάκης  ανέλυσε τους στόχους και τις φιλοδοξίες του εν όψει της νέας σεζόν: «Είναι τιμή για εμένα το ότι με επέλεξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Λαυρίου για την θέση του Τεχν. Διευθυντή, που είναι ένας δύσκολος ρόλος με πολλές αρμοδιότητες. Πάνω μου ουσιαστικά θα στηριχθεί το οικοδόμημα τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και των Ακαδημιών... Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τόσο τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Τσίκλο, όσο και τους συνεργάτες του κ.κ. Βαγγέλη Καραμολέγκο, Νίκο Μούργο. Πιστεύω πως με τον προπονητή, τον Γιώργο Δημητρόπουλο, θα έχουμε μια καλή συνεργασία και μακάρι τη νέα χρονιά να πετύχουμε τον στόχο μας και να πραγματοποιήσουμε το όνειρο του προέδρου, που είναι η άνοδος στη Γ' Εθνική.»

Παραλληλα σταθηκε και στα τμηματα υποδομων λεγοντας». Όσον αφορά το κομμάτι των Ακαδημιών, είναι σημαντικό και δίνουμε μεγάλο βάρος. Να αποκαλύψω εδώ ότι κανένα παιδί τη νέα χρονιά δεν θα δίνει συνδρομή αφού όλες τις χορηγίες τις έχει αναλάβει ο κ. Τσίκλος. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου θεωρώ πως θα δουλέψει σε επαγγελματικά πρότυπα, ενώ ήδη έχουν γίνει επαφές και εχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου