Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΑΛΥΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΘΕΙ ΑΔΕΙΑ

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την απόρριψη ένστασης, που είχε καταθέσει ο Ιάλυσος κατά του κύρους του αγώνα με τον ΟΦΗ, εξέδωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.ΕΤΣΙ   έπεσε στο κενο  η ένσταση την οποία είχε καταθέσει μετά τον αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ ο Ιάλυσος, έπειτα από απόφαση τηΠειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Σημειώνουμε  ότι σύμφωνα με τους Ροδίτες, ο λόγος της κίνησης αυτής, δεν ήταν άλλος από το ότι δεν είχε κατατεθεί στην ΕΠΟ η σύμβαση των Κρητικών με τον τηλεοπτικό σταθμό του Ηρακλείου «ΚΡΗΤΗ TV», ο οποίος από την αρχή της σεζόν,  καλύπτει τηλεοπτικά όλα τα εντός έδρας παιχνίδια το Ομίλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση – απόφαση:

«Αριθμός απόφασης 104/2016: Υπόθεση ένστασης του σωματείου με την επωνυμία «Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ 1948» κατά του κύρους του αγώνα τη12.3.2016 έναντι του σωματείου με την επωνυμία «Ο.Φ.Η» για παράβαση των διατάξεις των άρθρων 23 παρ. 1 εδ. η’, 29 παρ. 2 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο. και 12 της Προκήρυξης Αγώνων του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. ΔΙΚΑΖΕΙ απόντος του σωματείου με την επωνυμία  «Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ 1948» και παρόντος αυτού με την επωνυμία«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ο.Φ.Η.». ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση του σωματείου με την επωνυμία «Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ 1948».»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου