Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

O AΥΛΩΝΑΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ η διοικηση του Αυλώνα στις καταγγελιες του Αφιδναικου και την απαντηση εδωσε  ο προεδρος της  Κώστας  Κοντούλας  ο οποιος , τόνισε πως είναι αναληθή τα όσα έχουν καταγγελθεί, ενώ σημείωσε πως εκείνος που προκαλούσε ήταν ο ισχυρός άνδρας του Αφιδναϊκού κ. Κουτσούκος.


 Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του κ. Κοντούλα: ''Τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν από πλευράς Αφιδναϊκού είναι αναληθή! Ο κ. Κουτσούκος προκαλούσε με κάποιες αντιδράσεις του και με διάφορα τηλεφωνήματα που έκανε προς τους υπευθύνους της ΕΠΣΑΝΑ. Τόσο εγώ όσο και ο παρατηρητής παρακαλούσαμε τον κ. Κουτσούκο να μπει μέσα στο γήπεδο και να κάτσουμε δίπλα - δίπλα προκειμένου να μην δημιουργηθούν εντάσεις και προβλήματα. Ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας όμως ήταν ανένδοτος και έκατσε στην κερκίδα στο ξεκίνημα του αγώνα. Εν συνεχεία όταν μπήκε μέσα για να ηρεμήσει η κατάσταση, δημιούργησε πρόβλημα με τον παρατηρητή του αγώνα και εκείνος τον έβγαλε εκτός γηπέδου. Από εκεί και πέρα θέλω να τονίσω πως ο παρατηρητής του αγώνα κ. Καφετζόγλου έφτασε στο γήπεδο περίπου στις 14.00 και ύστερα ακολούθησε η αποστολή του Αφιδναϊκού. Η όποια ένταση προκλήθηκε ήταν από υπαιτιότητα του Αφιδναϊκού και προκλήθηκε από τον κ. Κουτσούκο. Η φιλοξενία μας ήταν άψογη και καθρέφτης αυτής είναι το φύλλο αγώνος στο οποίο δεν αναφέρεται το παραμικρό. Τα ψέματα τελείωσαν. Τέλος, ως Αυλώνας, θέλουμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον αθλητή του Αφιδναϊκού που χτύπησε εντός αγωνιστικού χώρου, πάνω στην φάση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου