Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

O XAΡΑΚΤΙΔΗΣ ΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΜΑΡΚΟ

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κρίνει την συνάντηση Θύελλα Ραφήνας-Μαρκό (1-0). Ο κάπτεν και σκόρερ των Λιγνιτωρύχων ξεκλείδωσε την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 59ο λεπτό, λυτρώνοντας παράλληλα προπονητή, παίκτες και φίλους της ομάδος που έβλεπαν πως τίποτα δεν της έβγαινε σήμερα.
Κάτι η καλά διαβασμένη Μαρκό, κάτι η κακή μέρα των περισσότερων παικτών της Θύελλας δεν ήθελε και πολύ να στραβώσει το παιχνίδι.
Τρανταχτό παράδειγμα οι ελάχιστες φάσεις που είχε το παιχνίδι. Έφτασε το 41΄για να κάνει την πρώτη της ευκαιρία η φιλοξενούμενη ομάδα, και το 45΄για να χάσει την ουσιαστικά πρώτη μεγάλη ευκαιρία η Θύελλα.
Αλλά καλύτερα να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες της Μαρκό να κλείνουν καλά τους χώρους, να προσέχουν την άμυνά τους και δύσκολα να αφήνουν τους αντιπάλους τους να απειλήσουν την εστία του Παππά. Αυτό συνέβη ελάχιστες φορές στο πρώτο ημίχρονο.
Συγκεκριμένα: Στο 13΄ο Βαζέχα δεν έπιασε καλά το σουτ με αποτέλεσμα να καταλήξει η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα, στο 14΄κεφαλιά άουτ του Μπουντάκη σε σέντρα του Ντεντέους και στο 45΄με τον Χαρακτίδη να πιάνει δυνατό σουτ που κατέληξε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Για τους φιλοξενούμενους η μοναδική καλή φάση όπως προείπαμε έγινε στο 41΄με τον Λάπα σε κεφαλιά μετά από κόρνερ.
Στην επανάληψη με το ψιλόβροχο άναψαν και οι προβολείς!
Στο 59΄ο Χαρακτίδης έξω από την περιοχή εξαπέλυσε ένα κεραυνό για να καταλήξει η μπάλα στη γωνία του Παππά. Αυτή η φάση έμελλε να ήταν και η τελευταία του αγώνα!
Από κει και πέρα ούτε η Μαρκό απείλησε ουσιαστικά την εστία του Πάντου, αλλά ούτε και οι γηπεδούχοι έφτιαξαν άλλες φάσεις που να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Γκόντζος στο 12΄και ο Τζετβερίκος στο 66΄από τους φιλοξενούμενους, ενώ από τη Θύελλα πήρε ο Μανουσάκης στο 85΄.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Βλάχος με βοηθούς τον Τζαφίλια και την Αλεξοπούλου.
Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Φύτρος, Παπαδέπουλος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Ντούνης, Χαρακτίδης, Ανδρεαδάκης, Μπουντάκης (63΄Στάφα), Βαζέχα (86΄Μουτζακάς), Ντεντέους (63΄Ντόσκας).
Μαρκό: Παππάς, Σκόρδας, Τζετβερίκος, Δημόγιαννης, Πλίτσης, Ρεντζής, Βιεζάϊ, Λάπα (77΄Μερκούρης), Πετράϊ (57΄Δημητρίου), Γκόντζος, Νουρίγια (80΄Γκριμέκης)
ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου