Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

KATAΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ

Έξαλλοι με τα όσα έζησαν στον Αυλώνα το μεσημέρι της Κυριακής (6/3) είναι οι άνθρωποι του Αφιδναϊκού. Συγκεκριμένα από τις Αφίδνες προχωρούν σε καταγγελίες για την φιλοξενία που έτυχαν, κάνοντας λόγο για «τραμπουκισμούς και πρακτικές που φέρνουν το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω». Όπως μας μετέφεραν διοικούντες του Αφιδναϊκού, όλα ξεκίνησαν, από την άφιξη της ομάδας τους στην περιοχή του Αυλώνα. Περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο, αυτοκίνητο είχε κλείσει τον δρόμο που οδηγούσε στην είσοδο. Αποτέλεσμα ήταν η αποστολή να αναγκαστεί να περπατήσει μια μακρά απόσταση...

Με την είσοδο της αποστολής στο γήπεδο, ο πρόεδρος του Αφιδναϊκού Δημήτρης Κουτσούκος φαίνεται να προπηλακίστηκε δεχόμενος επίθεση με βαριές εκφράσεις με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση που δεν γενικεύτηκε. Την όλη κατάσταση πάντως αντιλήφθηκε όλη η αποστολή του Αφιδναϊκού που αποτελούνταν και από νεαρούς αθλητές οι οποίοι όπως ήταν φυσικό επηρεάστηκαν.

Να σημειώσουμε εδώ πως για την όλη κατάσταση δεν έχει εικόνα ο παρατηρητής του αγώνα κ. Ιορδάνης Καφετζόγλου, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αφιδναϊκού έφτασε στο γήπεδο τρεις παρά πέντε (ο ίδιος ο κ. Καφετζόγλου τονίζει πως ήταν στο γήπεδο από τις 14.00 και επιβεβαιώνει την ένταση που υπήρξε με τον κ. Κουτσούκο). Περίπου την ίδια ώρα αφίχθη στον Αυλώνα και ο Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσης, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ, ωστόσο αποχώρησε σχετικά γρήγορα χωρίς να έχει εικόνα των όσων ακολούθησαν.

Στο 20λεπτο, όπως καταγγέλλουν από τον Αφιδναϊκό, είχαμε νέο... πέσιμο προς τον κ. Κουτσούκο από μερίδα φιλάθλων και μάλιστα εκεί η κατάσταση ξέφυγε (χωρίς να υπάρξουν πάντως χειροδικίες και επεισόδια), με την αστυνομία να βρίσκεται στην απέναντι μεριά και να παρακολουθεί χωρίς να επεμβαίνει για να ηρεμήσει την όλη κατάσταση.

Από τον Αφιδναϊκό τονίζουν πως «δεν μπορούν να περάσουν έτσι τέτοιες πρακτικές που φέρνουν το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω» και αναφέρουν πως θα εκδώσουν και επίσημη ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στον Αυλώνα. Παράλληλα σημειώνουν πως ο ποδοσφαιριστής της ομάδος τους Φίλλης έσπασε τη μύτη του μετά από χτύπημα που δέχτηκε εντός αγωνιστικού χώρου και νοσηλεύεται στο Γεννηματά.


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι -μετά και από όλα αυτά- το ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου