Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Η βραδιά αυτή ήταν αφιερωμένη στην Τριγλία. Η ομάδα της Ραφήνας απέδειξε πως και στον χορό και στο γλέντι ξέρει να κάνει πρωταθλητισμό! Η διοίκηση, η δημοτική αρχή και οι φίλοι της Τριγλίας σήκωσαν την κούπα της διασκέδασης.
Το καλωσόρισμα έκανε ο Γενικός Αρχηγός της Τριγλίας Γιάννης Γκαραβέλας ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, τον Αντιδήμαρχο Αντώνη Παλπατζή, τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Φ. Καβουνίδης» Γιώργο Χαχολάκη, τον ποδοσφαιριστή της αντρικής ομάδας Ανδρέα Μανδύλη και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την χθεσινοβραδινή εκδήλωση και είπε ότι η Τριγλία έχει μάθει όχι μόνο να σκέφτεται τα όνειρα της αλλά να τα διεκδικεί.
Τον τελευταίο χρόνο, συνέχισε ο κ. Γκαραβέλας, από τον προηγούμενο χορό της Τριγλίας μέχρι σήμερα που βρισκόμαστε ξανά, η ομάδα απέδειξε με την πορεία της ότι πραγματικά διεκδικούμε τα όνειρα μας. Σε αυτήν την πορεία μας έχουμε μάθει μέσα στα αποδυτήρια ότι μετά από κάθε ήττα έρχεται μία νίκη και μετά από κάθε νίκη ορίζεται ένα όνειρο. Εμείς πάνω σε αυτό βαδίζουμε και συνεχίζουμε.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Τριγλίας κ. Βαγγέλης Σολδάτος ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση είπε ότι τα οχτώ χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα έχει βρει στις τάξεις της Τριγλίας πολλούς οι όποιοι στηρίζουν και εκείνον αλλά πάνω απ όλα στηρίζουν την ομάδα. Εξέφρασε το παράπονο και την στεναχώρια ότι στην χθεσινή εκδήλωση περίμενε περισσότερο κόσμο απ όσους τελικά παρευρέθησαν, όπως και για την κερκίδα η οποία όπως είπε «δεν του έχει δώσει φέτος χαρά» μιας και περιμένει περισσότερους φιλάθλους της Τριγλίας στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομολογούμενος επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Επειδή όμως όπως είπε στην ζωή του έχει μάθει να παλεύει δεν απογοητεύεται και κάλεσε όλους όσους βρέθηκαν να διασκεδάσουν και να χαρούν την βραδιά.
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης ο οποίος αρχικά είπε απευθυνόμενος προς τον κ. Σολδάτο ότι υπάρχει περίσσευμα καρδιάς για την ομάδα της Τριγλίας και ότι το γενικότερο οικονομικό πλαίσιο της εποχής μας είναι τέτοιο που δεν αφήνει πολύ κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Είπε ακόμα ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται δίπλα στην Τριγλία όπως και σε όλες τις ομάδες του Δήμου και αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του Κυπέλλου που ήταν στόχος για ομάδα και ευχήθηκε καλή πορεία στην συνέχεια.
Τέλος ο κ. Σολδάτος ευχαρίστησε δια μικροφώνου τον κ. Αντώνη Τόγια ο οποίος δουλεύει χρόνια αθόρυβα για την ομάδα της Τριγλίας και ο οποίος κατάφερε φέτος με μεγάλη προσπάθεια και μέσω της χορηγίας της Blue Star Ferries να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα.
Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός των παραπάνω, ήταν από την διοίκηση της Τριγλίας ο Μ. Διαγγελάκης, ο Δ. Μισοκοίλης, ο Ηλ. Περικλέους, ο Π. Σκλιάς, ο Γ. Νικολούλιας, ο Κ. Κοζής, ο Λ. Βρετζάκης, ο Γ. Βατίστας, ο Π. Δερουγγέρης, η γραμματέας της Τριγλίας Αγγ. Ευθυμιάδη, ο Χρυσός Καμίνης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μάριος Γκούμας, οι προπονητές των τμημάτων υποδομών.
Ηταν επισης ο τεως προεδρος της ΕΠΣΑΝΑ και νυν συμβουλος Γιωργος Παπαμακαριος και ουδεις αλλος απο το συμβουλιο της ενωσης /
ΠΗΓΗ  ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου