Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ" ΦΙΛΑΘΛΩΝ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Τις θεσεις του για τον ρολο που διαδραματιζει ως θεσμος αναπτυσει ο συνδεσμος διαιτητων  και τονιζει με σαφηνεια τα παρακατω
'
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής μετά της αρχαιρεσίες του και την συγκρότηση σε σώμα, ενημερώνει τα σωματεία της Ανατολικής Αττικής.
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών δεν εμπλέκεται στους ορισμούς διαιτητών, αρμοδιότητα την οποία ασκεί η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ.
Ελλείψει εκπαιδευτικού τμήματος Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ είμαστε στη διάθεση όλων των σωματείων και ιδιαίτερα των ακαδημιών εφόσον κληθούμε να παρέχουμε τις
γνώσεις μας επί κανονισμών ποδοσφαίρου.
Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα βίας με στόχο τους συναδέλφους διαιτητές καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά «φιλάθλων - παραγόντων» και απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία τους από τα αρμόδια θεσμικά όργανα της ΕΠΣΑΝΑ.
Όσο αφόρα τις ενέργειες του Συνδέσμου μας θα είμαστε μαζί με τους συναδέλφους μας στον όποιο τρόπο επιλέξουν να κινηθούν με υλική και ηθική συμπαράσταση όπως άλλωστε οφείλουμε από τον θεσμικό μας ρόλο.
Παρακολουθούμε διακριτικά τις εξελίξεις στο χώρο της Ανατολικής Αττικής και ευελπιστούμε να επικρατήσει σύμπνοια και σύνεση για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου