Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ" ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ"

Οι Ιδρυτές και οι φίλαθλοι του Αθλητικού Ομίλου Κουβαρά που βρέθηκαν στο γήπεδο Γέρακα, στον αγώνα Νικηφόρος – ΑΟΚ 0-3, συγχαίρουν τους διαιτητές του και ιδιαίτερα τον κ. Κορδολαίμη ο οποίος μας έπαιξε για πρώτη φορά φέτος.
Σφύριζε ότι έβλεπε και άφησε την ομάδα να παίξει το παιχνίδι της σε αντίθεση με άλλους διαιτητές που έχουν οριστεί τρεις - τέσσερις φορές με τις γνωστές διαιτησίες που έγιναν εις βάρος της ομάδας μας.
Ακόμη, στο γήπεδο βρισκόταν και ο γνωστός κ.Παπαμακάριος. ο οποίος παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια του ΑΟ Κουβαρά εκτός έδρας. Όταν ρωτήθηκε γιατί επισκέφθηκε τον Μάλαμα στο Κορωπί πριν τον αγώνα και την Πειθαρχική Επιτροπή στην ΕΠΣΑΝΑ πριν από την απολογία μας (τον είδαμε όλοι), μας απάντησε με ένα ξερό ''Γιατί κακό είναι;''.
Ο ΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν στηρίζει καμία παράταξη για τις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ και θέλουμε να μην παίζονται παιχνίδια εις βάρος του Κουβαρά επειδή εδώ και 3,5 χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα μας ο γιος του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ, Αποστολίδης.
Έχουμε ακόμα έξι τελικούς εκτός έδρας και μείον πέντε βαθμούς (-2 με Δόξα, -3 από Πειθαρχική Επιτροπή): Θα παλέψουμε αξιοπρεπώς μέχρι τέλους αποδεικνύοντας αυτά που κάναμε τόσα χρόνια από το 1973.
Το σύνθημα μας ''ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ'' αλλά θέλουμε ισονομία, αμεροληψία και αντικειμενικότητα που θα κυριαρχεί μέχρι τέλους της περιόδου συγχρόνως με τη βοήθεια μας στο χαμόγελο του παιδιού με μια κλήση στο 14545.

Ιδρυτές και φίλαθλοι του Αθλητικού Ομίλου Κουβαρά''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου