Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

O πρώην δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, καθώς στις εκλογές που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα (29/2), η παράταξη Κουπτσίδη έλαβε 13 ψήφους και εξέλεξε ΟΛΑ τα μέλη του νέου Δ.Σ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Γιώργος Κοσματόπουλος, υποστηρικτής και συνοδοιπόρος των διοικήσεων Σαρρή και Γκιρτζίκη στην ΕΠΟ και όλου του «συστήματος» που διαφεντεύει εδώ και χρόνια τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν έθεσε καν υποψηφιότητα μπροστά στο φάσμα μιας βέβαιης ήττας.
Έτσι, άλλη μια Ένωση γυρίζει σελίδα και αλλάζει πλευρά, με συνέπεια να διαμορφώνεται μια ιδιαιτέρως ελπιδοφόρα κατάσταση ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβρη.
Δεν το κουνάει ο Βούλγαρης!
Τελειωμένη υπόθεση είναι και το «συστημικό κάστρο» της ΕΠΣ Χαλκιδικής, όμως παρά την κατακραυγή και τον καθημερινό διασυρμό, ο πρόεδρός της, Αργύρης Βούλγαρης αρνείται να αποχωρήσει!
Και δεν αρνείται να αποχωρήσει παρά τη συντριβή του στην πρόσφατη Γ.Σ. της Ένωσης, αλλά αρνείται να διεξάγει και νέα Συνέλευση, κι ας του έχουν υποβάλει πρόταση μομφής 53 (από τα 62) σωματεία της Χαλκιδικής!
Ο κ. Βούλγαρης, χαρακτηριστικός καρεκλοκένταυρος του «συστήματος», ακολουθεί πρακτικές άλλων, πολύ σκοτεινών  εποχών, αλλά φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα το βρει μπροστά του: Αν επιμείνει και δεν διεξάγει άμεσα Γενική Συνέλευση, η πανίσχυρη πλέον παράταξη Σαρηγιαννίδη θα προσφύγει στα δικαστήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου