Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Η Τριγλία απέκλεισε και τον Παναργειακό σε ένα ματς θρίλερ, στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και στην επόμενη φάση παίζει με την Χαλκίδα.
Οι ραφηνιώτες μετά από ένα άκαρπο 90λεπτο, πήγαν στην παράταση όπου προηγήθηκαν με τον Σιάννη στο 93' λεπτό , για να δεχθούν την ισοφάριση από τον Παντελή (1-1) στο 106' λεπτό κι ο αγώνας να οδηγηθεί στην διαδικασία των πέναλτι.
Εκεί οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα αποδείχτηκαν πιο ικανοί από τους αντιπάλους τους μια και ευστόχησαν και στα πέντε πέναλτι, ενώ οι του Παναργειακού εκτέλεσαν 4 εκ των οποίων ευστόχησαν στα τρία, με τον Λέτσο να αποκρούει το πέναλτι του Ετόφ . Πέμπτο δεν χρειάστηκε μια και είχε κριθεί το αποτέλεσμα.
Τριγλία: Λέτσο, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλου, Δάρρας (Τερζής), Τσέπας, Κότσι, Μανδύλης, Σιάννης, Βασιλείου (Μάλτσι), Παπαδόπουλος
Παναργειακός: Κόλλιας, Ρότα, Μηλιώτης, Κοντέων, Γκάβριτς, Χαρίτος, Φασούλης (Πούτσι), Παπαϊωάννου, Ετοφ, Ευθυμιάδης (Τσιοφλιός), Μπούνας (Παντελής)
ΠΗΓΗ www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου