Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΝΕΑΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

Λαχτάρα για ένα μικρό αθλητή της Θύελλας Ραφήνας πριν από λίγο έξω από το δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας, όταν ο πιτσιρικάς επιχείρησε να περάσει τον δρόμο που οδηγεί στην πόρτα και τον χτύπησε διερχόμενο μηχανάκι ευτυχώς μικρού κυβισμού!
Προκλήθηκε αναστάτωση, έσπευσε αμέσως ο φυσιοθεραπευτής της Τριγλίας ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος ο οποίος ήταν στο γήπεδο, ενώ την ίδια στιγμή κλήθηκε από τον Σπύρο Λουκάτο ο γιατρός Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος έδωσε τις άμεσες βοήθειες στο παιδί, ενώ στο σημείο έσπευσε και ο χειρουργός Κώστας Νησωτάκης.
Στις 19.45 έφθασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνοδευόμενο από τρεις μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι και απέκλεισαν τον δρόμο και συνόδευσαν τα ασθενοφόρα.
Το ένα ασθενοφόρο παρέλαβε τον πιτσιρικά αθλητή του παμπαιδικού τμήματος της Θύελλας Ραφήνας μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μικρός έχει μώλωπες και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, όμως χρειάζεται να κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κάτι σοβαρό.
Το δεύτερο ασθενοφόρο παρέλαβε τον οδηγό του σκούτερ ο οποίος έχει ελαφρά τραύματα.
Μέχρι την παραλαβή του παιδιού από το ασθενοφόρο, κοντά του ήταν ο κος Χριστόπουλος, ενώ έχει μαζευτεί κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου