Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της ΕΠΣΑΝΑ εξέδωσε και μας απέστειλε ο ΑΠΟ Νικολακάκης, με αφορμή χειρισμούς που αφορούν αγώνα του εφηβικού και την τελική βαθμολογία. Συγκεκριμένα όπως μας τόνισαν οι άνθρωποι του συλλόγου, το Σάββατο (16/1) ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και το Συκάμινο το οποίο δεν έγινε ποτέ.

 Σε πρώτη φάση η Ένωση κατοχύρωσε το παιχνίδι 3-0 -άνευ αγώνος- υπέρ του Συκαμίνου και με την ίδια λογική πρόσθεσε τους τρεις βαθμούς (στη σχετική βαθμολογία) στο Συκάμινο. Οι άνθρωποι του Νικολακάκη -όπως ισχυρίζονται- κατ' επανάληψη επικοινώνησαν με ανθρώπους της Ένωσης ροτόντας τους αν ισχύει η βαθμολογία κι αν όντως ο αγώνας έχει κατοχυρωθεί υπέρ του Συκαμίνου. Από την ΕΠΣΑΝΑ φαίνεται να διαβεβαίωναν πως ισχύει ότι αναγράφεται στη βαθμολογία. Ώσπου φτάνουμε στις 19/1 (ένα μήνα μετά), όπου έχουμε απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, στην οποία αναφέρεται πως ο περίφημος αγώνας Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών – Συκάμινο κατοχυρώνεται τελικά 3-0 υπέρ του Αχιλλέα (α.α.) κι όχι υπέρ του Συκαμίνου, όπως αρχικά είχε συμβεί. Να σημειώσουμε εδώ πως για την ιστορία, μετά την απόφαση αυτή η ομάδα εφηβικού του Νικολακάκη έχασε την πρόκριση και έμεινε εκτός συνέχειας, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Θανάση Νικολακάκη να κάνει λόγο για απόφαση-σκάνδαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου