Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ "ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ'


Η εκπληκτική πορεία που διαγράφει ο Αήττητος Σπατών -υπό τις οδηγίες του κόουτς Γιώργου Οικονομόπουλου- στον δεύτερο γύρο, φέρει τη σφραγίδα της νέας ισχυρής διοίκησης που έχει αναλάβει δράση. «Μπροστάρης» σ' αυτή την προσπάθεια είναι ουσιαστικά ο Νίκος Κατσιγιάννης, ο οποίος αποτελεί και τον χρηματοδότη του ιστορικού συλλόγου.
 Η στήλη επικοινώνησε με τον ισχυρό παράγοντα - επιχειρηματία, ο οποίος μας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Γίνεται μια ωραία προσπάθεια στον Αήττητο Σπατών απ' όλους τους ανθρώπους. Στόχος για φέτος είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία που πιστεύω θα επιτευχθεί. Από εκεί και πέρα επιθυμία μας είναι δούμε την ομάδα στη Γ' Εθνική και να χτίσουμε τον Αήττητο σε σωστές βάσεις δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στις Ακαδημίες μας. Το ποδόσφαιρο είναι μικρόβιο και είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Αήττητο να πετάξει ψηλά».
 Να σημειώσουμε πως η ενασχόληση του κ. Κατσιγιάννη με τον Αήττητο έχει φέρει το τελευταίο διάστημα παίκτες μεγάλης αξίας στα Σπάτα, όπως τους Γιώργο Βιδάλη, Ανδρέα Αρκουμάνη, Δημήτρη Κοσμά, Μανώλη Λύγκο κ.α
. Οι παραπάνω μονάδες σε συνδυασμό με την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Γιώργο Οικονομόπουλο και με βάση τη διοικητική ηρεμία, έχουν ως αποτέλεσμα την τρομερή εξέλιξη του Αήττητου ο οποίος χτυπάει την άνοδο με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ εφημεριδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου