Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ" ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο κ.ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ"

Η συγκέντρωση παραγόντων της «κίνησης Παπαμακάριου» δημιούργησε τεράστια κινητοποίηση και συζητήσεις στον χώρο των ασχολουμένων με τα διοικητικά της ΕΠΣΑΝΑ.
Ως αποτέλεσμα αυτών, ήλθε η ακόλουθη ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Ο. Σταμάτας, με την οποία τοποθετείται στα σχετικά δημοσιεύματα:
«Η διοίκηση του Α.Ο. Σταμάτας δια στόματος του προέδρου του Δ.Σ. Παναγιώτη Τσούκα και του αντιπροέδρου-ταμία Χρήστου Πέππα, δηλώνει κατηγορηματικά τα εξής: Παρ’ ότι ψηφίσαμε “ναι” στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑΝΑ, την δεδομένη στιγμή δεν ενδιαφερόμαστε για καμία υποψηφιότητα, γιατί πρωταρχικός μας σκοπός είναι η σωτηρία της ομάδας μας, που αυτή την στιγμή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν πάρθηκε ποτέ καμία απόφαση εκπροσώπησης του συλλόγου μας σε καμία συγκέντρωση.
Σημείωση: Αν υπάρχουν θεατές-εκπρόσωποι σε οποιαδήποτε συγκέντρωση, εμείς δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε να παρευρίσκονται.
Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν στείλαμε κανένα εκπρόσωπο σαν Α.Ο. Σταμάτας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου