Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Η ΕΠΟ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Σ΄ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Καταθέτει σήμερα η ΕΠΟ στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση ακύρωση της απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού να διακόψει το Κύπελλο Ελλάδας μετά τα επεισόδια στον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.
Η ομοσπονδία αφου πήρε άδεια από τον Δικηγορικό Συλλόγο Αθηνών, καθώς η αποχή των δικηγόρων συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι τις 16 Μαρτίου, αισιοδοξεί πως θα οριστεί δικάσιμες και θα ανατραπεί η απόφαση του Σταύρου Κοντονή.
Σε αυτή της την προσπάθεια η ΕΠΟ θα έχει στο πλευρό της τον κορυφαίο συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο.
Σε περίπτωση που δεν συμβεί το παραπάνω σενάριο στην ΕΠΟ θα προχωρήσουν άμεσα στην δεύτερη ενέργεια τους που είναι τα ασφαλιστικά μέτρα  για να ορίσουν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, αλλά και τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στην απόφαση του Κοντονή, ζητώντας από την Κυβέρνηση να μην προκαλέσει ζημιά στο ελληνικό πόδόσφαιρο. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης μιλόντας στην «Αγορά» τόνισε:
«Ο υπουργός θα τα βρει μπροστά του όλα αυτά. Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το ποδόσφαιρο τα συμφέροντα των ομάδων και των ποδοσφαιριστών. Αντιλαμβανόμαστε το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα αυτή τη στιγμή και τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν αλλά ζητούμε από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης αν δεν μπορούν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο τουλάχιστον να μην του κάνουν ζημιά».
Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τις επαφές της ΕΠΟ με τη UEFA, απάντησε: «Όλα έχουν δρομολογηθεί και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Χρειαζόμαστε λίγη υπομονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου