Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ Η ΕΠΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΕ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Η ΕΠΣΑΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ η ΕΠΟ ενώ η στην προκηρυξη της ανεφερε με σαφηνεια ότι η Γ φαση  του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων ΕΠΟ θα γινονταν στην Λαρισα Και το ιδιο ηξερε και η ΕΠΣΑΝΑ και τολεγε η τεχνικη επιτροπη αλλα και ο προπονητής της Τακης Μακροδημήτρης μετα το ματς με την περιφερειακη της ΕΠΣ ΒΙΩΤΙΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ  ότι πηραμε το εισιτηριο για την τελικη φαση που θα γινει στο FC Arena της Λαρισας
 Και ενώ αναμέναμε την κλήρωση για την Γ’ φάση, για τις 8 οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν, σύμφωνα με προκήρυξη της ΕΠΟ, είχαμε ανατροπή δεδομένων.
 Εν μια νυκτί, η ΕΠΟ αποφάσισε να καταργήσει το σύστημα και οι 8 ομάδες χωρίζονται πλέον σε ΒΟΡΡΑ και ΝΟΤΟ με γεωγραφικά κριτήρια (4 ομάδες ο κάθε όμιλος) και θα παίξουν νοκ άουτ αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα! Ο λόγος της αλλαγής ήταν οικονομικός.
 Είχε διαρρεύσει από την ΕΠΟ ότι η τελική φάση θα γίνει στη Λάρισα, έπειτα διέρρευσε για Χαλκιδική, ωστόσο οι ομάδες θα «συμβιβαστούν» με τον μεγάλο τελικό που θα γίνει στο γήπεδο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ.
 Αναλυτικά, πως χωρίζονται οι 8 ομάδες.
 ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ
2η Περιφέρεια (Σερρών, Καβάλας, Δράμας)
4η  Περιφέρεια (Κοζάνης, Πιερίας, Ημαθίας)
6η  Περιφέρεια (Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας)
8η Περιφέρεια (Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων)

ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ
10η Περιφέρεια (Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης)
11η Περιφέρεια (Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας)
14η  Περιφέρεια (Αν. Αττικής, Αθήνας και Πειραιά )

15η Περιφέρεια  (Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου, Χίου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου