Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Π.ΤΣΙΓΚΟΥΛΗΣ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ +7 ΜΕΝΟΥΝ ΟΚΤΩ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ"

Η πρωτοπόρος Θύελλα Ραφήνας με τον αερα των εφτά πόντων διαφορα  από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου που ακολουθεί, είναι το απολυτο  φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

 Ο τεχνικός των Λιγνιτωρύχων Πέτρος Τσιγκούλης, πάντως, δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια και χαρακτήρισε το +7 ένα «μαξιλαράκι ασφαλείας». «Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εφησυχάσουμε. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και εμείς απλά έχουμε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι τώρα, ωστόσο στόχος μας είναι να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί για να είμαστε έτοιμοι στα μπαράζ», τόνισε αρχικά ο Τσιγκούλης και πρόσθεσε για το σερί νικών που τρέχει η Θύελλα: «Κάθε νίκη είναι σημαντική. Έχουμε οκτώ στα οκτώ και έπεται συνέχεια. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι στο Λαύριο, στο οποίο ήμασταν ουσιαστικοί, συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό τρίποντο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου