Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΕΙΧΕ ΠΟΝΤΑΡΕΙ 20 ΛΙΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ 29.000 ΛΙΡΕΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ 100.000 !!!

Ο τρελός οπαδός της Λέστερ που πόνταρε στην αρχή της χρονιάς στην ομάδα του να πάρει τον τίτλο εξαργύρωσε το κουπόνι του παρά το γεγονός πως οι Αλεπούδες είναι στην κορυφή 10 αγωνιστικές πριν το τέλος. Διαβάστε πόσα πήρε και γιατί το έκανε!
Με την Λέστερ να προελαύνει στο πρωτάθλημα και τον τίτλο να πλησιάζει θα περίμενε κανείς ότι φίλαθλος της Λέστερ που πόνταρε στο πρωτάθλημα θα περίμενε να πάρει όλο το ποσό από το κουπόνι.
Ο Τζον Πράικ πόνταρε 20 λίρες σε απόδοση 5.000 και αποφάσισε, λίγους μήνες πριν τη λήξη της σεζόν και ενώ η ομάδα παραμένει στην κορυφή, να αποδεχτεί το cash out της εταιρείας που είχε ποντάρει και να βάλει στην τσέπη του 29.000 λίρες αφήνοντας το… όνειρο των 100.000 λιρών.
«Πλέον οι αντίπαλοι έχουν αρχίσει να μαθαίνουν τον τρόπο παιχνιδιού μας και μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Θα ήταν χαζό να περιμένω και να μην πάρω τις 29.000 λίρες, οι οποίες επίσης είναι πολύ μεγάλο ποσό», ήταν τα λόγια του Τζον Πράικ.
Εσείς τι λέτε; Συμφωνείτε ή διαφωνείτε μαζί του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου