Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΥΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ

Νέα παράταση, μετά τις αλλεπάλληλες που έχουν ήδη προηγηθεί, πήρε σήμερα (3/3) η εκδίκαση της «υπόθεσης Αμανατίδη», ωστόσο αυτή φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία! Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ βρέθηκαν πάλι οι άνθρωποι και οι νομικοί εκπρόσωποι του Ηλυσιακού και του Ατρόμητου Πειραιά, με την υπόθεση όμως να μην εκδικάζεται για ακόμη μία φορά, λόγω της γνωστής απεργίας του δικηγορικού συλλόγου.
Η είδηση, ωστόσο, που βγήκε από τη σημερινή... ταλαιπωρία των δύο σωματείων είναι ότι ο Δικαστής ξεκαθάρισε πως το ζήτημα θα συζητηθεί οριστικά και αμετάκλητα στις 17 Μαρτίου, ασχέτως αν εξακολουθούν να απέχουν από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι. Επομένως, είτε οι νομικοί εκπρόσωποι θα εξασφαλίσουν ειδική άδεια από τον σύλλογό τους για να αγορεύσουν τη μέρα εκείνη, είτε η υπόθεση θα εκδικαστεί με υπομνήματα που θα υποβάλλουν οι δύο ομάδες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόφαση που θα εκδώσει η Πειθαρχική Επιτροπή θα είναι εφέσιμη, άρα το θέμα θα έχει κλείσει οριστικά κατά πάσα πιθανότητα μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου