Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ "ΦΙΛΑΘΛΩΝ 'ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥΠΟΥ ΜΙΚΡΥΝΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΉ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ

"Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Μοσχάτου, γίναμε θεατές ακραίων καταστάσεων και πράξεων εις βάρος, τόσο της αποστολής της ομάδας μας, όσο και των πιστών οπαδών μας που μας ακολούθησαν.
Μία μερίδα «φιλάθλων» του γηπεδούχου σωματείου Εθνικού Πειραιώς, υπό την παντελή έλλειψη αστυνομικής παρουσίας, αμαύρωσαν κάθε έννοια του ποδοσφαιρικού πολιτισμού, προχωρώντας σε τραμπούκικες και βίαιες πράξεις, πέραν κάθε λογικής. Με την στάση τους αμαύρωσαν και μίκρυναν την ομολογουμένως μεγάλη ιστορία του πρώτου κυπελλούχου Ελλάδος και ομάδας κόσμημα για πολλά χρόνια στην Α΄ Εθνική κατηγορία.

Ίσως σε μερικούς να μην αρέσει ότι είμαστε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Γ΄ Εθνικής και διεκδικούμε μία θέση στο όνειρο. Ίσως πάλι να μην τους αρέσει ότι έχουμε καθιερωθεί στην τρίτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία και έχουμε βάλει και εμείς την σφραγίδα μας στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Αλλά εμείς θα είμαστε εδώ και θα προσπαθούμε κάθε Κυριακή να φαινόμαστε αντάξιοι της μικρασιατικής κληρονομιάς και των 84 χρόνων ιστορίας μας.

Ευχόμαστε ειλικρινά στον Εθνικό Πειραιώς να γυρίσει εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι και λυπούμαστε για όσα συνέβησαν, που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν την έννοια του πραγματικού Εθνικού.

Τέλος ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Μάναλη και στον ποδοσφαιριστή μας Κάρδαρη, οι οποίοι τραυματισθήκαν κατά την διάρκεια του αγώνα, ταχεία ανάρρωση και να γυρίσουν γρήγορα στο γήπεδο.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου