Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΥΓΑΖΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΜΑΤΣ

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν τα επεισόδια και την επιθεση  στο διαιτητικό τρίο (Μαλαμά, Κυριακόπουλο, Τριγαζη) στο ντέρμπι με τη Δόξα Κορωπίου, εξέδωσαν από τον Κουβαρά.

Συγκεκριμένα στην επιστολή την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Χελιώτης και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Λευκάκης, αναφέρεται πως«η διοίκηση του ΑΟ Κουβαρά καταδικάζει τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα, από μερίδα φιλάθλων». Παράλληλα από τον Κουβαρά μιλούν για αλλοίωση αποτελέσματος και ζητούν την εξαίρεση των συγκεκριμένων διαιτητών από τα προσεχή παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα της ομάδας μας με την Δόξα Κορωπίου στο γήπεδο ''Αντ. Πρίφτης'' το Σάββατο 27/02/2016. Η διοίκηση του ΑΟ Κουβαρά καταδικάζει τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα, από μερίδα φιλάθλων. Ταυτόχρονα θέλουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για την καταφανέστατη αλλοίωση αποτελέσματος από το διαιτητικό τρίο. Και συγκεκριμένα ζητούμε από τη επιτροπή διαιτησίας την εξαίρεση των συγκεκριμένων διαιτητών από παιχνίδια της ομάδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου