Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

OΛΟΙ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟΨΕ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΥΤΧΩΣ Η ΕΠΣΑΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ

Στον Κεραυνό Κερατέας έχουν έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με την Θύελλα (ήττα με 0-2), κάτι που εξέφρασαν με επίσημη ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Αθανάσιος Μακροδημήτρης.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Π.Σ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Μετά το κυριακάτικο “ρεσιτάλ” διαιτησίας από την κ. Αντωνίου στο παιχνίδι της ομάδας μας με την Θύελλα Ραφήνας, θέλουμε να ενημερώσουμε την διοργανώτρια αρχή και κυρίως τον σύνδεσμο διαιτητών Ανατολικής Αττικής, ότι στο μέλλον δε θα ανεχθούμε άλλες τέτοιες προκλητικές διαιτησίες από ανθρώπους που δε σέβονται ούτε την πορεία τους, ούτε την ιστορία της ομάδας μας και τους φιλάθλους της.

Η ομάδα μας διαμαρτύρεται για εγκλήματα! Για πέναλτι υπέρ μας που δεν καταλογίστηκε, για άδικη ακύρωση γκολ και δεκάδες ανάποδα σφυρίγματα. Εάν μετά τη χθεσινή διαιτησία η κ. Αντωνίου επιθυμεί να συνεχίσει να σφυρίζει είναι αυτονόητο ότι δε θέλουμε να οριστεί ξανά σε οποιονδήποτε αγώνα της ομάδας μας. Θέλουμε ένα δίκαιο πρωτάθλημα, όλα να είναι 50-50 και τίποτε άλλο.

Είναι αυτονόητο ότι συνεχίζουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στους διαιτητές της Ανατολικής Αττικής και στο μέλλον θέλουμε αξιολογημένους διαιτητές. Ο Κεραυνός έχει ένα και μοναδικό στόχο μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα και αυτός θα επιτευχθεί, αλλά μόνο με την αξία μας και μόνο μέσα στο γήπεδο.

Στη διάθεση οποιουδήποτε είναι το βίντεο του αγώνα και οι απόψεις των φιλάθλων και των δύο ομάδων που ήταν παρόντες στο γήπεδο...

Α.Π.Σ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1928
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου