Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

EYTYΧΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Λυκείου Ραφήνας , ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος "ΘΥΕΛΛΑ" Διασταύρωσης Ραφήνας, έκοψε τη πίτα της

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ομάδας έκανε τον απολογισμό και αναφέρθηκε στην ομάδα με τα εκπληκτικά στατιστικά... στην ομάδα που αντί η πτώση απο την Γ Εθνική να φέρει αναταραχή, έφερε ένα κόμη πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ για πρώτη φορά στη Ραφήνα.
"Το κύπελλο , όντας πολύ εντυπωσιακό βρίσκεται στο Δημαρχείο σε περίοπτη θέση όλη αυτή τη χρονιά. Θα ευχηθώ να συνεχίσει και τούτη τη χρονιά να βρίσκεται στο ίδιο σημείο" ανέφερε ο κ. Μπίλιος ,ενω στη συνέχεια εξέφρασε τις ευχαριστίες της Διοικήσεως προς όλους όσοι στηρίζουν τη προσπάθεια για μια αξιοπρεπή παρουσία της "ΘΥΕΛΛΑΣ" στο πρωτάθλημα.
Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ήταν για τον παρόντα Επίτιμο Πρόεδρο της "ΘΥΕΛΛΑΣ" Γιώργο Λουκάτο που κυριολεκτικά έχει αγκαλιάσει την ομάδα και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος Μπάμπης Μπίλιος  , "...μας πήρε απο το χέρι και μας περπάτησε σε μέρη που ούτε θα μπορούσαμε να σκεφθούμε."  Ευχαριστίες επίσης ακούστηκαν και για τους γιούς του Γιώργου Λουκάτου τον Μιχάλη και τον Σπύρο "...τον Σπύρο , ο οποίος είναι τα τελευταία 8 χρόνια μαζί μας, ειδικά τα τελευταία τρία έδωσε κυριολεκτικά την ψυχή του για το μεγαλείο αυτής της ομάδας." 
Κλείνοντας την ομιλία του ο Πρόεδροςτης ομάδας Μπάμπης Μπίλιος, ευχαρίστησε και τα νέα μέλη που συμμετέχουν στο Δ.Σ της ομάδας και είναι ο Βαγγέλης Μήτσης, ο Τάσος Αβραμίδης, ο Κώστας Μπίκας, ο Χρήστος Παπακωνσταντίνου, ο Μπάμπης Ζαφειρόπουλος και ο Σωκράτης Παπασπύρου ο Χρήστος Μυτιληναίος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα τμήματα υποδομών και την ανδρική ομάδα αντίστοιχα και με τις αναφορές της κατέδειξαν το μέγεθος, τη δυναμική και το βάθος που κατάφερε να επιδείξει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, με ενδεικτικό παράδειγμα τη φετινή χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας επτά παίκτες απο τα τμήματα υποδομών να φορού τη φανέλλα της πρώτης ομάδας. 
Μετά την αναφορά στον αγωνιστικό τομέα, η "ΘΥΕΛΛΑ" τίμησε τους ποδοσφαιριστές της που πέτυχαντην εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ήταν :

ο Χρήστος Μυτιληναίος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα τμήματα υποδομών και την ανδρική ομάδα αντίστοιχα και με τις αναφορές της κατέδειξαν το μέγεθος, τη δυναμική και το βάθος που κατάφερε να επιδείξει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, με ενδεικτικό παράδειγμα τη φετινή χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας επτά παίκτες απο τα τμήματα υποδομών να φορού τη φανέλλα της πρώτης ομάδας. 
Μετά την αναφορά στον αγωνιστικό τομέα, η "ΘΥΕΛΛΑ" τίμησε τους ποδοσφαιριστές της που πέτυχαντην εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ήταν :
Στη σημερινή κοπή της πίτας παρόντες ήταν , ο Δήμαρχος Ραφήνας-ΠικερμίουΒασίλης Πιστικίδης, ο πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος του Ο.Λ.Ρ Γιώργος Ορκόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δημήτρης Μισοκοίλης, οι Αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Μπουρνούς, Δήμητρα Τσεβά και Αντώνης Παλπατζής, ο π. Δήμαρχος και Πολιτευτής Κυκλάδων Γιώργος Χριστόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημ. ΣυμβουλίουΑνδρέας Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, ο π. Βουλευτής της Περιφέρειας Νίκος Καντερές, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Σταύρος Χρυσάφς και ο Γραμματέας της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Φλαμπούρης. ο Πρόεδρος της "ΕΝΟΤΗΤΑΣ" Γιάννης Ξουρίκης, οι Κώστας Κοζής και Μάριος Διαγγελάκης εκπρόσωποι του Α.Ο. Τρίγλια Ραφήνας, ο Δημοσιογραφός και "πρεσβευτής" της UNICEF Αργύρης Κωστλακης, ο παλαίμαχος και με πολλές διακρίσεις ποδοσφαιριστής Δημήτρης Μουτάφης, ο ερευνητής της τοπικής ιστορίας Δημήτρη Μακρής και εκατοντάδες ποδοσφαιριστές και γονείς ποδοσφαιριστών.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Π ΤΣΙΓΚΟΥΛΗΣ Μερικές στιγμές μετατρέπονται σε μαγικές .Σήμερα μετά την σπουδαίας σημασίας νίκη της Θύελλας που συνέπεσε να είναι νίκη κορυφής , είχαμε την εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ομάδας μας. Μία άψογη από κάθε άποψη εκδήλωση με την παρουσία των παιδιών της ακαδημίας , των χορηγών της ομάδας , πλήθος γονέων και επισήμων . Η ομάδα βράβευσε τους ποδοσφαιριστές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ( Γεωργιάδης Μάριος , Μέρελης Βασίλης και Μπαϊρακτάρης Θανάσης) και βράβευσε και δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στον σύλλογο . Τους περσινούς αρχηγούς Τσέλιο Γιάννη και Προδρόμου Ευάγγελο. Με αυτόν τον τρόπο η Θύελλα πορεύεται πάντα με στόχο τον υγιή αθλητισμό , δείχνοντας στους νεότερους 1) Πως μπορεί ένα παιδί να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με τις σπουδές του και 2) ότι ξέρει να αναγνωρίζει την προσφορά και να τιμάει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τα παιδιά της , με παράδοση της σκυτάλης από τους παλιούς στους επόμενους. Πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. και πάντα τέτοια
ΠΗΓΗ www.rpn.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου