Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ..ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ

Αντιπαράθεση μέσω διαρροών ξέσπασε μεταξύ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ με αφορμή την δίωξη του υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικών διώξεων της ΕΠΟ, Κ. Σιμιτζόγλου, για εκτεταμένα επεισόδια στα οποία δεν περιλαμβάνεται η περίπτωση εκείνη που οδηγεί στην ποινή αφαίρεσης βαθμώνεντός του αγωνιστικού χώρου.
Η πλευρά του ΟΣΦΠ έκανε λόγο μέσω διαρροών πως ο κ. Σιμιτζόγλου με την απόφασή του αυτή «αγνοεί διαιτητή, παρατηρητή και αστυνομία», ενώ παράλληλα οι άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προσθέτουν πως «ξέχασε προφανώς ο κύριος Σιμιτζόγλου ότι το 6Δ προβλέπει ποινή κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών, αν τα επεισόδια έγιναν στον αγωνιστικό χώρο».
Ωστόσο οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι η πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο κ. Σιμιτζόγλου και εκτείνεται σε τρεις σελίδες, βασίζεται τόσο στην έκθεση της αστυνομίας όσο και στην έκθεση του παρατηρητή, ενσωματώνοντας σχεδόν αυτούσια πολλά κομμάτια τους, ενώ η μη δίωξη του ΠΑΟ με την περίπτωση που αφορά στα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο οφείλεται στο ότι έχει χρήση άλλης περίπτωση για εκτεταμένα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου, που περιλαμβάνει τον αγωνιστικό χώρο. Επίσης ελήφθη υπόψη ότι τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο δεν έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ούτε οδήγησαν στη διακοπή του.
Στις διαρροές του Ολυμπιακού αντέδρασαν στον Τρφύλλι μέσω κύκλων υποστηρίζοντας τα εξής: «Ε όχι και να μιλάει ο Ολυμπιακός για ελλείψεις σε εκθέσεις. Η λίστα με διαιτητες και παρατηρητές αγώνων του Ολυμπιακού που έπαθαν αμνησία, δεν έχει τελειωμό. Το επόμενο στάδιο είναι να μας δικάσει επιτροπή παραγόντων της ομάδας του Πειραιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου