Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Η ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ .ΤΑ ΚΟΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ

ΣΟΒΑΡΕΣ καταγγελιες εκανε ο προεδρος του Παλληνιακου Βαγγέλης Αλμπάνης μετα την ηττα της ομαδας του απο τον Ολυμπιακο Αγιου Στεφανου με 4-2 Ταβαλε με τον διαιτητη Αρη Γαλάνη και με τον βοηθο  Μανώλη Δουλγεράκη για τη φαση της ισοφάρισης σε 2-2 ενω ανεφερε οτι ο Παλληνιακος ειναι στην μαυρη λιστα της προσωρινης διοικησης Αποστολιδη λογω της στηριξης προς τον Παπαμακαριο ζητώντας Γ.Σ και εκλογές 
Αναλυτικα η καταγγελια του Αλμπάνη 
«Σήμερα έγιναν όργια στον Άγιο Στέφανο και είναι ντροπή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τους προπηλακισμούς και τις επιθέσεις που δέχτηκα εγώ προσωπικά από οπαδούς του Αγίου Στεφάνου; Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου που με έσωσαν από τα χειρότερα! Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Έγιναν διαιτητικά όργια: Ο διαιτητής Γαλάνης αποβάλει με δύο κίτρινες μέσα σε δύο λεπτά, χωρίς λόγο, τον ποδοσφαιριστή μας, ενώ τα δύο γκολ που πετυχαίνει ο αντίπαλος είναι οφ σάιντ. Απίστευτα πράγματα!

Επίσης θέλω να καταγγείλω τα λεγόμενα του προέδρου του Αγίου Στεφάνου κ. Λεπατατζή. ο οποίος μας φώναξε ''αν μπορούσατε να τα κάνατε και εσείς'' αναφερόμενος στα όργια του διαιτητή που του χάρισαν τέτοια νίκη.


Προφανώς πλέον είμαστε στη μαύρη λίστα αυτής της προσωρινής διοίκησης Αποστολίδη, αφού στηρίζουμε ξεκάθαρα τον Παπαμακάριο, ζητώντας και εμείς ΓΣ για να έχουμε εκλογές στην Ένωση. Μας έφαγε η στήριξη στον Παπαμακάριο. Είναι ντροπή τα όσα έγιναν, το ξαναλέω»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου