Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΚΙΜΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Γ.ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Τις υπογραφές τους στο συμβόλαιο συνεργασίας τους διάρκειας δύο ετών έβαλαν σήμερα ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής Μίκαελ Σκίμπε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης.

Στις  πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Εθνικής ο Μίκαελ Σκίμπε, τόνισε: «Είμαι υπερήφανος που θα δουλέψω ως προπονητής στην Εθνική Ελλάδος. Είναι γενικά τιμή σε οποιονδήποτε προπονητή να δουλεύει σε μια Εθνική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ που με επέλεξε. Θέλω να την καθοδηγήσω ξανά στις επιτυχίες και φυσικά στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Υπόσχομαι ότι οι Έλληνες παίκτες θα καταθέσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο. Η φιλοσοφία εξαρτάται από την ποιότητα των παικτών. Πρέπει να έχουμε δυνατή άμυνα και να σκοράρουμε». 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γκιρτζίκης, δήλωσε: «Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία έχουμε το νέο μας προπονητή. Είναι σε μια ηλικία που μπορούμε να διανύσουμε αρκετό χρόνο μαζί. Η απόφαση να του αναθέσουμε την ευθύνη δεν ήταν εύκολη. Ψάξαμε για την καλύτερη λύση, γιατί η ομάδα άξιζε την καλύτερη επιλογή. Διότι ο κ. Σκίμπε έχει την εμπειρία και από συλλόγους και από την Εθνική Γερμανίας. Η ηλικία του τού επιτρέπει να μείνει για πολλά χρόνια. Αισθάνομαι ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου