Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΟΝ ΒΟΗΘΟ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΟΥΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ ΤΣΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΟΝ Γ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ .ΣΤΗΝ ΕΛΙΠΊΔΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΝΙΙΚΟΠΟΛΊΔΗΣ


Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι επανεκκινείται η διαδικασία αναζήτησης προπονητή της Εθνικής Ανδρών, μετά την μεταβολή της στάσης του κ. Σούστερ στην προφορική συμφωνία με την Ομοσπονδία.
Ο κ. Σούστερ κλήθηκε πριν από λίγη ώρα να υπογράψει προσύμφωνο υπό τους όρους που είχαν αποσαφηνιστεί λεπτομερώς και προκαθοριστεί πλήρως. Ωστόσο, με δική του πρωτοβουλία και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση αξίωσε να τους διαφοροποιήσει.
Οι νέες απαιτήσεις που αιφνιδίως ήγειρε ο κ. Σούστερ δεν έγιναν δεκτές από την ΕΠΟ. Ο κ. Γκιρτζίκης εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Ανδρών 
Συμφωνα με πληροφοριες ο Σουστερ δεν ηθελε για βοηθό τον Κωστα Τσανα και απαιτησε τον Γιωτη Σταματόπουλο και εκει χαλασε και η συμφωνια με την ΕΠΟ.
Παντως το δ.σ αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Αντώνη Νικοπολίδη ως προπονητή της Εθνικής Ελπίδων με τον κ. Μιχάλη Ιορδανίδη ως άμεσο συνεργάτη του. Επιπλέον, αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Γιάννη Γκούμα, που παραμένει προπονητής της Εθνικής Νέων ενώ αποφασίστηκε η πρόσληψη του κ. Σπύρου Λιβαθηνού ως άμεσου συνεργάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου